Serena Williams a creat o rochie pentru orice femeie. Cum arata piesa vestimentară


Învinsă de Simona Halep în finala de la Wimbledon, americanca Serena Williams (37 de ani) are parte de o „vară fierbinte” nu numai pe terenul de tenis.


Sub acest slogan, Serena și-a luat în serios pasiunea pentru fashion, ea deținând o casă de modă care îi poartă numele.

Printre antrenamente și grija pentru fiica sa, Alexis Olympia, celebra tenismenă și-a găsit timp și pentru a-și pune la încercare imaginația în ceea ce privește designul. Astfel, Williams a creat o rochie specială, de culoare roșie, destinată tuturor femeilor, indiferent de înălțime sau de greutate.

Citește și: Serena Williams, apariție îndrăzneață pe coperta unei reviste. Imaginea care i-a împărțit pe fani în două tabere

„For everybody and every BODY”, a specificat Serena pe contul de Instagram, alăturând un material video cu rochia respectivă, îmbrăcată atât de ea cât și de alte șase femei care au acoperit o plajă largă de dimensiuni corporale, de la tipul fotomodelului până la cel XXL.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

 

„Suntem cu toții diferiți, avem personalități și trăsături diferite”, a fost justificarea dată de Serena Williams pentru inedita sa idee creativă. Femeile interesate de rochia respectivă o pot achiziționa la prețul de 120 de dolari.

Sursa foto: Getty

Vezi și: Profil de celebritate - Emily Ratajkowski

related posts

Modifică setările cookies