Serena Williams, cu fetița ei de 2 ani pe catwalk. Cum a pozat la Săptămâna Modei de la New York


La nici 72 de ore de la înfrângerea din finala turneului US Open, Serena Williams a ajuns pe podium la Săptămâna Modei de la New York.

Tag-uri:

Serena Williams e leoaică pe terenul de tenis și o regină a frumuseții pe catwalk. În acest an, la New York Fashion Week, marea campioană de tenis n-a mai stat în primul rând, ci a fost admirată defilând pe podium.

Jucătoarea de tenis, care va împlini 38 de ani la 26 septembrie, a defilat pe catwalk alături de fiica ei de 2 ani, Alexis Olympia. Serena Williams a prezentat la New York noua colecție a brandului ei de îmbrăcăminte, dedicată „femeilor care au transformat frica în curaj și îndoiala în încredere”.

„Este foarte important pentru mine să fiu all-inclusive. Chiar îmi place cuvântul incluziune, nu și exclusivitate. Cred că ăsta e mai bun. Cred că este atât de important pentru toată lumea să gândească atunci când văd o ținută: O, asta arată ca mine și mă simt bine în ea. Nu contează care e culoarea pielii lor”, a spus Serena Williams pentru Glamour.

Fiica Serenei, Alexis Olympia, a împlinit 2 ani pe 1 septembrie. Ea a stat cuminte în brațele mamai sale, care o legăna pe măsură ce pășea pe catwalk. 

Vezi pozele în GALERIA FOTO de mai jos!

La eveniment au fost invitate celebrități precum Kim Karashian, Ashley Graham, Anna Wintour, Alexis Ohanesian (soțul Serenei) și Gayle King.

Citește și: Modelul care și-a alăptat fetița pe catwalk, sfat pentru românce: „Fiți încrezătoare în alegerile voastre ca mame”

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

FULLSCREEN
Serena Williams, cu fetița ei de 2 ani pe catwalk. Cum a pozat la Săptămâna Modei de la New York
  • /

related posts