Serena Williams, într-o ținută șocantă la Australian Open. Cum au reacționat fanii


La prima rundă Australian Open în Melbourne, jucătoarea de tenis a șocat pe toată lume cu alegerea ținutei sale: o salopetă din lycra, verde, mulată, și ciorapi plasă.


Ținuta extravagantă a împărțit internetul în două. 

 „Serena, nu poți să porți așa ceva pe terenul de tenis!” sau „Arăți ca Power Rangers” sunt doar câteva dintre comentariile negative ale admiratorilor sportului alb.  

Fanii sportivei nu s-au lăsat influențați de criticile adresate acesteia și au susținut-o prin multiple postări pe social media cu #AusOpen.

Serena Williams, cunoscută pentru ținutele sale de pe teren îndrăznețe sau chiar controversate, a făcut furori în luna august a anului trecut, când la French Open i s-a interzis să poarte un costum negru.

Președintele Bernard Giudicelli a declarat, pentru revista Tennis, că regulile în vigoare vor deveni mai stricte, și că „uneori se merge prea departe”.

Referindu-se la costumul negru al Serenei, pe care l-a purtat anul trecut, domnul Giudicelli a spus: „Nu va mai fi acceptat. Trebuie să respectăm jocul și locul.”

Nike, care este sponsorul Serenei, a susținut-o pe social media, postând o imagine cu aceasta și descrierea: „Poți să scoți supereroul din costum, dar nu îi poți lua superputerile.”

Foto: Getty

Un articol de Georgiana Bumbu

FULLSCREEN
Serena Williams, într-o ținută șocantă la Australian Open. Cum au reacționat fanii
  • /

related posts