Sesiune de beauty cu Dana Săvuică. La ce terapie noninvazivă de înfrumusețare a apelat vedeta și cât o costă tratamentele


Pentru Dana Săvuică imaginea contează întotdeauna! La 48 de ani, vedeta nu se dezice! Este într-o formă de zile mari, își face mereu timp pentru ea și nu ratează nicio vizită în cabinetele de înfrumusețare! Recent, Săvuică a descoperit unul dintre cele mai noi tratamente de rejuvenare facială. Perfecte.ro a însoțit-o pe Dana la salon.


Dana a acceptat să se demachieze pentru noi și am descoperit că arată..WOW și fără fond de ten și machiaj!


 
Miraculosul tratament la care Dana Săvuică apelează o dată pe lună se numește Grouth-Factor și este o proteină capabilă să stimuleze creșterea celulară, reface și regenerează celula pielii, redensifică epidermul și dermul prin creșterea masei de celule vii de la nivelul pielii. 

Prin intermediul unui aparat cu 180 de microace se introduce astfel un cocktail de vitamine la nivelul feței, o proteină care stimulează refacerea celulară la nivelul pielii, reintinerind vizibil pielea, respectiv fața, tratamentul fiind recomandat pentru toate tipurile de ten. Deși îi este frică de ace, Dana a rezistat tratamentului pentru că și-a dorit să aibă un ten de invidiat! O astfel de ședință costă în jur de 200 de euro.
 

Iată primul pas al tratamentului explicat chiar de Dana Săvuică, la sesiunea de înfrumusețare la care Perfecte.ro a însoțit-o în exclusivitate:
 

 
 Cum se introduce fiola în aparatul cu 180 de microace? Și cum “suferă” Dana Săvuică atunci când își dorește să strălucească la propriu! O senzație răcoroasă, o fiolă cu proteină, lichide, vitamine, pentru refacerea celulară, un aparat cu role de 50 mm de ace, pentru ca soluția să pătrundă cât mai bine în piele și să aibă un efect cât mai vizibil!
 

 
După tratament se aplică o mască regenerantă și răcoritoare pentru calmarea pielii, așa că vă invităm să o vedeți pe Dana Săvuică așa cum probabil nu ați mai văzut-o niciodată! După acest tratament, pacientul nu are voie să se expună la soare timp de 5 zile.
 
Rezultatul final, după masca de calmare și aplicarea cremei de protecție solară este acesta! Dana Săvuică se simte foarte bine și s-a lăsat filmată nemachiată pentru a ne arăta exclusiv efectul tratamentului revoluționar la care s-a supus în prezența noastră:
 

 

FULLSCREEN
Sesiune de beauty cu Dana Săvuică! La ce terapie noninvazivă de înfrumusețare a apelat vedeta!
  • /

related posts

Modifică setările cookies