Sexy in negru. Cine arata mai bine in little black dress: Geanina Ilies sau Simona Patruleasa?


Geanina Ilies si Simona Patruleasa au fost aseara la prezentarea noii colectii Mirela Stelea, The New Little Black Dress. Amandoua au imbracat rochii negre, elegante, dar in stiluri diferite. Care rochie iti place mai mult?


Geanina Ilies a ales o creatie din material paietat, cu spatele gol, care i-a pus in evidenta silueta, in vreme ce Simona Patruleasa a imbracat o rochie superba, voluminoasa, pe gat.

Noile creatii Mirela Stelea care compun colectia “The New Little Black Dress” sunt realizate din matase naturala, dantela din matase, dantela Solstiss, catifea sau material paietat, accesorizate cu pietre Swarovski. Rochiile de cocktail sunt astfel concepute incat sa se potriveasca oricarei siluete si sa fie perfecte pentru orice tip de eveniment.

“Te scot din impas. Stiu cat de greu ne este sa alegem vestimentatia adecvata atunci cand mergem la un cocktail, la o nunta, la un botez, la o petrecere de firma, bal de boboci sau la un eveniment monden. Tocmai de aceea, am dorit sa creez vestimentatii elegante, clasice, indeajuns de indraznete, insa cu care mergi la sigur din punct de vedere stylistic si a fi in acelasi timp si sexy”, declara Mirela Stelea.

Mirela Stelea a reinterpretat 12 modele de rochii negre, care au scris istorie, purtate de Audrey Hepburn in “Breakfast at Tiffany’s”, de Marilyn Monroein “Some Like It Hot”, de Sophia Loren in aparitiile publice din anii ’60, de Liza Minelli sau Jacqueline Kennedy Onassis in anii ’70 sau, mai recent, deJulia Roberts in “Pretty Woman”.

„Rochia neagra este rochia esentiala, cea care iti vine bine indiferent de conformatia corpului. Rochia neagra este cea care te scoate din orice impas. Cu negru mergi la sigur. Pari supla si eleganta. Este versatila, durabila, nu se demodeaza niciodata.

In lumea modei exista o regula ca orice femeie sa aiba macar o singura rochie neagra in garderoba. Prin noua mea colectie am incercat sa aduc un touch de modernism acestui concept, reinterpretand piese clasice cu materiale inedite, alaturari de texturi si accesorizari cu pietre si cristale”, declara Mirela Stelea.

FULLSCREEN
Sexy in negru. Cine arata mai bine in little black dress: Geanina Ilies sau Simona Patruleasa?
  • /


related posts