Sfaturile de care trebuie sa tii cont daca vrei ca hainele tale sa para "scumpe" sau "de designer"


Banii nu inseamna nimic fara simt estetic. Poate ca nu iti permiti sa dai foarte multi bani pe haine, dar poti arata ca si cum ai purta haine scumpe fara prea multe eforturi  (sau bani) daca tii cont de urmatoarele reguli:


1. Nu cumpara haine in culori tipatoare

Texturile sunt cele care fac diferenta intre hainele de firma si cele pe care le gasesti in piata. Cel mai bun sfat consta in alegerea unor haine cat mai simple.O bluza neagra mai ieftina seamana cu o bluza neagra facuta de un designer. Insa, topurile  in culori sclipitoare atrag atentia si oamenii isi vor da seama imediat ca articolul vestimentar nu este de calitate.

2. Spune nu printurilor patrunzatoare

Culorile neutre, la fel ca si simpitatea modelelor sunt mereu la moda. Daca alegi sa cheltuiesti banii pe produse in culori si in printuri tipatoare, atunci investitia nu va fi cea mai fericita alegere. Moda se schimba repede si in scurt timp nu le vei mai purta.

3. Hainele sclipitoare nu sunt cea mai buna alegere

Paitele pot arata foarte bine la o petrecere, insa arata total diferit pe hainele care sunt mai scumpe decat pe cele ieftine. Evita sa porti astfel de articole daca nu vrei ca lumea sa isi dea seama de cati bani ai dat atunci cand ti-ai cumparat hainele.

4. Nu cumpara lucruri care nu iti vin 

Nimanui nu-i convine ca dupa ce plateste o suma de bani sa trebuiasca sa dea in plus pentru retusuri. Blugii sunt prea lungi? Nu ii cumpara. Exista o multime de modele si sigur iti vei gasi perechea care sa iti vina perfect din prima, fara sa mai fie nevoie sa dai banii la croitor mai apoi

  • Sfaturile de care trebuie sa tii cont daca vrei ca hainele tale sa para scumpe sau de designer

related posts

Modifică setările cookies