Siluete diferite, varsta diferite, rochii aproape identice. Shailene Woodley, J.Lo si Blake Lively, in acelasi imprimeu multicolor


Ce au in comun Shailene Woodley, Jennifer Lopez si Blake Lively? Aparent nimic. De aceea, mare le-a fost mirarea tuturor sa le vada imbracate in tinute aproape identice, semnate de celebra casa Valentino.


Shailene Woodley, noua preferata a tinerilor, este recunoscuta pentru stilul ei hippie si stilul de viata lipsit de stralucire. In general, opteaza pentru tinute casual cu aspect negrijit, ba chiar recunoaste ca uneori trec zile pana sa-si faca dus.

J.Lo este diva hispanica suprema si o fashionista convinsa, care integeraza noul stil glamuros elemente din Bronx, partea de cartier marginasa in care a crescut.

Blake Lively este una dintre cele mai trendy vedete si reuseste sa impresioneze la fiecare aparitie publica prin tinutele pline de bun gust pe care le alege si prin felul inteligent prin care foloseste accesoriile pentru a da un plus de atitudine aparitiilor ei.

De aceea, nu multi s-ar fi asteptat sa le vada imbracate in tinute asemanatoare, din acelasi material, cu acelasi imprimeu, semnate Valentino. Cele 3 au purtat insa ocazii diferite rochii asemanatoare si va lasam pe voi sa decideti cui i-a stat mai bine.

Shailene Woodley

Blake Lively

Jennifer Lopez

Care e peferata ta? Cine a aratat ce mai bine in tinuta Valentino? Voteaza si spune-ti parerea in sectiunea de comentarii.

related posts

Modifică setările cookies