Sofia Coppola, castigatoarea premiului Oscar, a regizat reclama Marni pentru H&M. VIDEO


2012 pare sa fie anul H&M: dupa colectia de vacanta Versace si cea de lenjerie marca David Beckham, a venit momentul ca brandul italian Marni sa-si lanseze o colectie accesibila in magazinele H&M. Si nu oricum, ci printr-o campanie regizata de Sofia Coppola.


Colaborarea dintre lantul de magazine si casa italiana a fost anuntata in noiembrie anul trecut, si dupa cateva luni de speculatii, putem arunca, in sfarsit, o privire la creatiile Marni pentru H&M.

Combinatii inedite de printuri, forme geometrice de inspiratie vintage, tonuri calde combinate cu nuante tari, texturi diafane si matasoase – colectia creata de designerul Consuelo Castiglioni, disponibila in magazinele H&M din 8 martie, va incanta, cu siguranta, fashionistele din intreaga lume.

Iata si mica bijuterie cinematografica realizata de Sofia Coppola pentru Marni:

“Au un look numai al lor, care nu seamana cu nimic altceva”, a spus Sofia Coppola despre brandul italian in filmuletul making-of al reclamei. Cu atat mai mult ni se pare potrivita alaturarea regizoarei care a facut pelicule precum “Lost in Translation”, “Virgin Suicides” sau “Somewhere” cu un brand cu o personalitate puternica.

Regizoarea castigatoare a unui premiu Oscar si a unui premiu Golden Globe a adunat o gasca de figuranti norocosi si i-a dus intr-o vila din Maroc, care, spune ea, i-a fost inspirata de hainele din colectie.

In rolul principal a fost distribuita actrita britanica Imogen Poots, iar printre figuranti se numara modelele Annabelle Dexter Jones, Liu Wen si fratii italieni Antonine si Nicolas Peduzzi. Ca orice productie care se repecta, scurt-metrajul are actiune (o petrecere, o partida de inot nocturn), precum si o promisiune a unei povesti de dragoste.

Desi nu este la prima „abatere” in domeniul modei (in 2009 a creat o colectie de genti pentru Louis Vuitton), regizarea unei reclame pentru H&M este o premiera pentru Coppola si aduce campania Marni in aceeasi zona cu peliculele promotionale realizare de Karl Lagerfeld pentru Chanel sau cu reclamele Journey pentru Louis Vuitton.

 

related posts

Modifică setările cookies