Sofia Vergara, regina incontestabila a covorului rosu. Cu ce rochie a facut furori la Premiile Emmy 2013


Sofia Vergara si silueta ei voluptoasa sunt visul oricarui barbat si invidia oricarei femei. Columbianca in varsta de 41 de ani nu s-a dezis nici la aceste premii de statutul de diva sexy si si-a eclipsat colegele de breasla pe covorul rosu.


Noaptea trecuta s-au desfasurat in Los Angeles Premiile Emmy, in cadrul unei gale fastuoase ce premieaza cele mai bune seriale americane ale anului precedent.

Mandra membra a echipei "Modern Family", Sofia a fost imbracata demn de o decernare cu staif si a aratat fabulos nu numai pe covorul rosu, ci si in momentul in care a pasit pe scena pentru a-si ridica premiul alaturi de ceilalti actori.

Frumoasa bruneta a ales pentru Primetime Emmy o superba rochie rosie semnata Vera Wang, care s-a mulat perfect pe formele ei voluptuoase. O fana a croielii de tip sirena, Sofia nu s-a dezis nici de aceasta data si a ales acelasi model, avand grija sa iasa in evidenta prin culoarea pasiunii si un brau interesant din material plasat in zona taliei.

In ceea ce priveste accesorizarea, Vergara a ales o pereche de cercei statement din rubine, smaralde si safire, dar si cateva inele cu pietre pretioase, lasand deoparte gentile. Ca styling ea s-a lasat pe mana stilistilor si a capatat un cat eye discret, iar parul l-a pieptanat in bucle lejere.

Ce parere ai despre felul in care a aratat Sofia? Crezi ca merita titlul de cel mai bine imbracata?

  • Sofia Vergara, regina incontestabila a covorului rosu. Cu ce rochie a facut furori la Premiile Emmy 2013

related posts

Modifică setările cookies