Soția lui Leo Messi, apariție spectaculoasă la Paris Fashion Week. Doar geanta și cizmele au costat peste 4.000 de euro


Antonella Roccuzzo a întors toate privirile la Săptămâna Modei de la Paris. Soția lui Leo Messi a participat la prezentarea de modă organizată de Louis Vouitton.


Ea a stat în primul rând alături de buna ei prietena, Daniella Semaan, soția fotbalistului Cesc Fabregas.

Antoanella Roccuzzo (33 de ani) a purtat o rochie neagră, mini, mulată pe corp și o jachetă oversize, care se asorta cu cizmele inedite. Încălțămintea care nu a putut trece neobservată poartă semnătura Louis Vouitton și costă aproximativ 1.800 de euro. 

Soția lui Messi și-a accesorizat ținuta cu bijuterii din aur și o geantă din piele, creație a brandului menționat mai sus, pentru care a scos din buzunar circa 2.300 de euro. 

Antonella a postat câteva imagini cu ținuta sa și pe contul de Instagram, acolo unde are peste 17.5 milioane de urmăritori. 

Ea a mulțumit casei de modă pentru invitație, dar și lui Nicolas Ghesquiere, directorul creativ de la Louis Vouitton. 

Imaginilea au adunat peste 1,8 milioane de aprecieri, iar fanii i-au făcut numeroase complimente. Totuși, outfitul Antoanellei nu a fost pe placul tuturor. “Ce cizme! Mă dor ochii!”, “Superbă, dar cizmele sunt oribile!”, “Ești atât de frumoasă, dar nu-mi plac cizmele!”, “Groaznici pantofi!”, sunt o parte din mesajele postate de urmăritorii soției lui Lionel Messi.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Intrebarea Mesei Rotunde cu Alex Bogdan - "Nu am putut sa dansez la Simona Halep, la nunta"

 

  • Soția lui Leo Messi, apariție spectaculoasă la Paris Fashion Week. Doar geanta și cizmele au costat peste 4.000 de euro

related posts

Modifică setările cookies