Spune Da modei romanesti: Alin Galatescu, promoterul controversat


Nici o fashionista adevarata n-are cum sa nu fi auzit de Alin Galatescu, "parintele spiritual" al modei din Romania! Recunoscut pentru spiritul sau critic si cinismul de care da dovada (pe buna dreptate) de fiecare data cand comenteaza ceva ce nu i-a placut, Alin Galatescu este incontestabil cel mai controversat promoter de fashion al zilelor noastre!


Este la baza jurist, isi imparte timpul intre jurnalism si critica de film si este fara indoiala unul dintre cei mai mari fani ai modei in Romania, organizand constant cele mai impresionante evenimente de gen.  Alin Galatescu declara cu putin timp in urma pentru ziarul Adevarul ca „sunt foarte putini cei care se pricep la moda. Criticul este distructiv, pe cand analistul intra mai in amanuntul actului creativ, mai da o mana de ajutor cu sfaturi designerului si, cel mai important, face prognoza a modei".

Astazi, incearca sa dea o mana de ajutor tinerilor designeri de la noi, incurajandu-i cu fiecare prezentare pe care o organizeaza in incercarea de a-si autodepasi performantele de pana acum. Vezi in materialul video cum vede Galatescu fenomenul fashionistic din Romania! 

related posts

Modifică setările cookies