Spune DA modei romanesti: Silvia Serban si Alex Nimurad remixeaza moda


Colectia BY COINCIDANCE a fost prezentata in cadrul AVANPREMIERE, primul eveniment de fashion transmis live pe mediafata magazinului COCOR si pe perfecte.ro ! Silvia Serban si Alex Nimurad au reusit prin prezentarea modelelor propuse sa remixeze curentul fashionistic din Romania in cea mai indrazneata maniera cu putinta, aducand laolalta doua dintre artele frumoase: arhitectura si designul vestimentar!


“Lumina, miscarea si energia actioneaza la nivel senzitiv mecanismele care fac ca orice fantezie sa se transforme in realitate. Spectacolul culorilor si al gesturilor se rezuma la un singur lucru, acela care face din gasirea bucuriei un scop in sine”, asa si-au caracterizat cei doi artisti ultima colectie si implicit prima colaborare de acest gen!

Elementul de noutate absoluta in peisajul modei autohtone este dat de proiectia arhitecturala a modelelor alese pe textila si croirea acestora in functie de viziunea futurista a Silviei si-a lui Alex! Un regal fashionistic si o premiera care cu siguranta va revolutiona moda din Romania si nu numai!

related posts

Modifică setările cookies