START SHOPPING: Vezi in premiera intreaga colectie Versace pentru H&M


Asteptarea a luat sfarsit! Chiar daca nu a ajuns inca in magazine, intreaga colectie Versace pentru H&M a aparut pe internet. Vezi in premiera cum arata hainele create de Donatella Versace pentru brand-ul suedez. 


Anna Dello Russo ne-a aratat un preview al colectiei la Paris Fashion Week, unde a purtat o rochie cu tinte aurii. Revistele de moda au mai ¨scapat¨ si ele pe internet cateva piese din colectia Versace pentru H&M, insa acum putem spune ca toate cartile au fost aruncate. In Vogue UK a aparut deja intreaga linie vestimentara care va fi lansata in noiembrie, asa ca nu iti ramane decat sa iti faci lista must have-urilor si sa te pui pe strans bani, pentru ca vei avea pe ce-i cheltui!

Preturile produselor variaza de la 17,95 dolari pentru o pereche de boxeri masculini cu imprimeuri animalice, pana la 299 dolari pentru rochia din piele purtata de Anna Dello Russo. Celelalte modele de rochii vor putea fi cumparate la preturi intre 149 dolari si 249 dolari, iar o poseta din matase va costa 199 dolari. Scump pentru H&M, ieftin pentru Versace...

Colectia este una echilibrata si foarte colorata, cu multe piese to die for, dar si cu articole mult prea incarcate, pe care nu le-as purta niciodata. 

Tie cum ti se pare colectia Versace pentru H&M? Scrie-ne la rubrica de comentarii ce piesa vrei sa iti cumperi pe 17 noiembrie, cand hainele vor fi lansate oficial in magazine!

related posts