Stephan Pelger dă petrecere cu 500 de invitați de ziua lui. Ce cadou își dorește designerul


Stepahn Pelger a împlinit 39 de ani pe 8 octombrie, dar nu și-a serbat încă ziua de naștere. Pe 25 octombrie va organiza o petrecere monumentală într-un club din Capitală, la care a invitat 500 de persoane.


Designerul vestimentar Stephan Pelger petrece în stil mare după ce a scăpat cu viață din cea mai grea încercare de până acum. Pe 25 octombrie și-a chemat prietenii și apropiații într-un club din București pentru a marca ziua lui de naștere. În ultimii trei ani, petrecerile pe care le organizează de ziua lui sunt speciale, fiind dedicate unor scopuri caritabile. În acest an, Pelger și invitații lui vor strânge bani pentru a ajuta 40 de copii sărmani.

„Petrecerile de ziua mea au devenit deja cult. Esta a treia de acest gen, pe care o transform în eveniment caritabil. În fiecare an aleg o altă asociație care are nevoie de bani, iar în 2018 este rândul Asociației Metropolis. Au nevoie de paturi, de mobilier și absolut orice înseamnă aranjament interior. Sper să strângem pentru cei 40 de copii care trăiesc în aceste case o sumă suficient de mare, pe care o vom vira direct în bancă. Anul trecut am reușit să strângem 17.000 de euro pentru Spitalul Fundeni. Anul acesta sperăm să strângem și mai mult”, a declarat Stephan Pelger pentru Perfecte.ro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Missed my #carselfie for today??? Hereit is ????????????

A post shared by Stephan Pelger Official (@stephanpelger) on


Fiecare dintre invitații săi donează cât dorește. Anul trecut, efortul lor a avut o recompensă pe măsură: 142 de copii internați la Spitalul Fundeni au fost ajutați cu banii strânși în seara petrecerii. Cât privește cadoul lui... Stephan nu vrea nimic pentru el, ci doar pentru copiii sărmani. „Mie nu-mi trebuie nimic. Am ce-mi trebuie, am unde să locuiesc”, a mărturisit designerul.

Citește și: Femeile care l-au bătut pe Stephan Pelger la Cannes au ajuns la închisoare

De ce ajută copiii sărmani

Stephan Pelger e foarte sensibil când vine vorba de copiii bolnavi sau proveniți din familii sărmane. Faptul că are o situație materială bună nu este o explicație pentru care se implică an de an în proiecte caritabile. Fiind un copil abandonat de părinți, dar adoptat de niște oameni extraordinari, ar putea justifica mai bine înclinația sa pentru actele de caritate. 

Sunt un copil înfiat, dar am văzut la părinții mei care au făcut toată viața lor caritate”, se confesează Pelger, care n-a avut niciodată curiozitatea de a afla cine sunt părinții lui biologici. Designerul vestimentar a explicat pentru Perfecte.ro motivul pentru care nu a fost interesat să-i găsească.

„Nu am vrut să-mi cunosc părinții naturali datorită faptului că oamenii care m-au înfiat mi-au fost din prima zi părinți. Nu am avut nicio curiozitate, nici în ziua de azi, să știu cine sunt adevărații mei părinți. Nu m-a interesat deloc pentru că am avut parte de cei mai frumoși și mai buni oameni de pe această planetă. Părinți mai buni decât ei nu cred că există pentru un copil. M-au întrebat de multe ori dacă vreau să fac research, dar le-am spus de fiecare dată că nu mă interesează absolut deloc”, ne-a spus Stephan Pelger.

  • Stephan Pelger dă petrecere cu 500 de invitați de ziua lui. Ce cadou își dorește designerul
Modifică setările cookies