Stephan Pelger: Primavara aceasta se poarta culorile puternice si stilul anilor '70


Cine a spus ca in Romania nu exista designeri talentati? Dupa ce Ingrid Vlasov si-a prezentat colectia la Paris Fashion Week, langa brand-uri celebre precum Chanel sau Alexander McQueen, a venit si randul lui Stephan Pelger sa faca tara noastra cunoscuta peste hotare. Designer-ul si-a prezentat colectia pentru toamna - iarna 2012 la Berlin si mai mult decat atat, a reusit sa atraga numai laude si aprecieri.


Dar pentru ca deocamdata abia asteptam sa scapam de iarna si sa ne scoatem din garderoba hainele lejere de primavara, Stephan Pelger a facut o recapitulare a trendurilor pentru sezonul cald si ne-a spus ce nu trebuie sa ne lipseasca din dulap in perioada urmatoare.

"In primavara - vara lui 2011 trebuie sa ne asteptam la niste culori puternice, vii. Verdele o sa fie foarte in voga, iar rosul la fel. Vom avea un usor trend spre anii '70, dar nu la fel de flower power ca in ceilalti ani, ci un pic mai domolit, mai stilat si indreptat inspre zona de glam," a declarat Stephan.

"Ca si texturi, sunt favorizate cele care curg frumos: materialele pretioase, naturale. Materialele eco vor fi si ele apreciate si vor deveni un trend pentru urmatoarele sezoane," a completat designerul.

Urmareste Perfecte.ro ca sa vezi ce vedeta adora creatiile lui Stephan Pelger si ce obiecte vestimentare din colectia designerului si-a ales pentru sezonul de primavara - vara 2011.

related posts