Stephan Pelger si-a prezentat noua colectie la Berlin Fashion Week


Designer-ul roman a fost prezent in weekend la Berlin Fashion Week, unde si-a expus colectia pentru toamna – iarna 2011/2012, numita ¨Flori de gheata¨.

 


Cinci top modele internationale, printre care si romanca Tatiana Marinescu, au defilat pe catwalk in tinute create din material pretioase, precum matasea, casmirul sau blana de vulpe argintie. Imbracata intr-o rochie transparenta, Tatiana a fost vedeta colectiei prezentate de Stephan Pelger.

Printre elementele propuse de designer-ul roman pentru toamna – iarna 2011/2012 se numara, imprimeu floral peste care este aplicata o pelicula granuata ce lasa impresia unor flori inghetate, rochiile inspirate de zona homewear (capoatele de casa), mix-ul de materiale mate si transparente si palariile sustinute de esarfe din matase prinse sub barbie.

Tinutele propuse de Stephan Pelger au fost completate de pantofi cu platforma si toc inalt de 15 cm, semnati de Mihaela Glavan.

Irina Schrotter a fost si ea prezenta la Berlin Fashion Week, iar vedeta colectiei sale a fost, asa cum era de asteptat, Andreea Raicu. Chiar daca la prezentarea colectiei pentru primavara - vara 2011, a declarat ca planuieste sa se retraga din modeling, se pare ca Andreea nu a reusit sa stea prea departe de catwalk. 

Vedeta nu a lipsit insa nici de la show-ul lui Stephan Pelger, la care a participat in calitate de spectator. Andreea a posat chiar si cateva fotografii de la prezentarea de moda, pe blog-ul ei personal.

FULLSCREEN
Stephan Pelger si-a prezentat colectia pentru toamna - iarna 2011/2012 la Berlin Fashion Week
  • /

related posts