Stilul Danei Rogoz, apreciat de criticul de moda Alin Galatescu: "Curajos, senzual si inspirat!" VIDEO


Fashionista Dana Rogoz a reusit sa ii atraga atentia criticului de moda Alin Galatescu, care a fost impresionat de outfitul vedetei Pro Tv la un eveniment monden. "Cred ca bunul meu gust in materie de haine este educat, ma informez foarte mult de pe site-urile de moda, pentru blogul meu!", a explicat Dana Rogoz care este secretul ei.


La prezentarea colectiei primavara-vara a Elenei Perseil, Dana Rogoz a purtat o bluza oranj, de la Cos,  pantaloni albi cu dunga si un plic vintage. Outfitul l-a impresionat placut pe criticul de moda Alin Galatescu, care i-a laudat tinuta.

"Alungirea piciorului datorita pantalonului trecut peste pantofi, zona de fluiditate a bluzei, curajul de a-si asuma un sutien solist, elementul de auriu foarte formal al ceasului si geanta bleumarin in contrapunct cu orange-ul - totul este foarte bine! Curajos, senzual in acelasi timp masculin, foarte inspirat", a spus Alin Galatescu despre tinuta Danei Rogoz.

Dana Rogoz ne-a dezvaluit care va fi urmatoarea ei achizitie. "Eu nu vreau sa concurez cu stilistii din Romania, eu sunt o fashion addict, nu stilist. Urmatoarea mea achizitie va fi o pereche de pantaloni argintii metalizati", a spus Dana pentru Perfecte.ro.

related posts

Modifică setările cookies