Street Style la Coachella: vezi cum s-au îmbrăcat fashionistele la cel mai cool festival de muzică


Cel mai așteptat festival de muzică al anului - Coachella a debutat vineri, 13 aprilie și va ține până luni, 23 aprilie. Pe lângă o defilare absolut chic de ținute boho, indie și rock, atracțiile evenimentului sunt și vedetele pe care le poţi zări printre oameni, pe iarbă, cu o bere în mâna. 


An de an, festivalul de muzică Coachella este locul de întâlnire a vedetelor de tot felul - cântărețe, modele sau actrițe. Toate își aruncă pe ele niște haine cât mai confortabile, se așează pe iarbă și ascultă muzică live. 
Kendall Jenner şi-a făcut apariţia în pantaloni army şi o bustieră neagră minusculă. Vedeta nu a fost scăpată nicio clipă din ochi de către armata de bodyguarzi. 

Rachel McCord s-a echipat de festival în văzul tuturor. 

Alessandra Ambrosio a făcut senzaţie în pantaloni scurţi , top şi vestă din jeans.


Olivia Culpo a imbrăcat o rochie albă, maxi, vaporoasa, cu un decolteu generos. 

S-a făcut remarcată şi fosta actriţă din Baywatch, Phoebe Price. 

Amber Rose a ales o ţinută mulată, în culori neon şi nu s-a despăţit de ochelarii de soare nici după lasarea întunericului. 

Festivalul Coachella este un prilej excelent și pentru fashioniste de a-și pune imaginația la încercare și de a se îmbracă după bunul plac, fără să fie considerate kitschiase. Excesul de accesorii, combinațiile extravagante și hainele rebele aruncate pe corp sunt acceptate aici.


 

 

Şi în 2018 se poartă mult glitter pentru păr şi machiaj. 


Intră în galeria foto să vezi toate pozele de street style de la Coachella 2018


 

FULLSCREEN
Street Style la Coachella: vezi cum s-au îmbrăcat fashionistele la cel mai cool festival de muzică
  • /


related posts