Super creatii suta la suta romanesti la Gala Avanpremiere Fashion and Lifestyle Fest! FOTO SI VIDEO


Aseara, site-ul www.perfecte.ro a adus fashion-ul in plina strada printr-o transmisie LIVE, in premiera!  www.perfecte.ro a difuzat EXCLUSIV pe net si pe mediafatada Cocor Store Gala Avanpremiere – Fashion and  Life-style Fest 2010, eveniment dedicat modei. Designerii care si-au prezentat colectiile si Alin Galatescu, unul dintre cei mai respectati analisti de moda din Romania si organizatorul galei, au dovedit inca o data ca moda romaneasca este in plina ascensiune.


Show-ul de moda Avanpremiere Fashion and Life-style Fest, transmis live pe site-ul www.perfecte.ro si pe fatada multimedia a magazinului Cocor a adus laolalta cei mai tari 10 designeri romani ai momentului.

„Incercam sa aratam ca cei care dau drept moarta moda romaneasca sunt departe de adevar si de fapt nu stiu nimic despre domeniu. Moda romaneasca are nu numai designeri consacrati, ci si un val de tineri designeri absolut remarcabili.”, a declarat Alin Galatescu.

Noutatea absoluta a acestui show de moda a fost ca, alaturi de designerii consacrati, au avut sansa sa-si arate creatiile si designerii la inceput de drum: „Au fost aici jumatate designeri cunoscuti, jumatate designeri noi, ceea ce nu s-a intamplat niciodata la niciun eveniment – sa-ti asumi un asemenea risc.”, a marturisit Alin Galatescu.

Bianca Pop, Anca Ciataras, Rhea Costa, Norina Stoica, A&S Negulescu, Radu Vitalaru, Silvia Serban & Alexandru Nimurad, Cristhelen B, Iris Serban si Agnes Toma si-au prezentat colectiile de primavara-vara 2011.

Pentru toti cei care nu au putut fi prezenti in sala, Gala AVANPREMIERE a fost transmisa live pe site-ul nostru, www.perfecte.ro si ca o surpriza pentru bucuresteni, si pe fatada multimedia a magazinului Cocor.


related posts

Modifică setările cookies