Sutienul fantezie al Victoria s Secret din acest an, cel mai ieftin din istoria showului. Costă doar un milion de dolari


Criticii sunt în delir, industria frumuseții e răvășită. Prezentarea de modă din acest an a casei Victoria’s Secret a stat sub semnul cumpătării.


Unul dintre cele mai apreciate momente ale spectacolului anual al casei Victoria’s Secret este Fatasy Bra, prezentarea unei creații vestimentare de excepție și extrem de luxoase. Sutienul fanteziei este realizat în colaborare cu un important designer de bijuterii, altul în fiecare an, care abundă în pietre prețioase unicat. Sutienul este purtat în cadrul show-ului de una dintre modelele casei de modă, selectată de reprezentanții Victoria’s Secret. La finalul prezentării de modă, sutienul fanteziei este scos la vânzare. Din 1996 și până azi, doar două astfel de sutiene s-au vândut, iar explicația e prețul extrem de piperat.

Sutienul fanteziei din acest an și-ar putea găsi, totuși, un cumpărător, deoarece are cel mai mic preț dintre toate accesoriile de acest gen prezentate până acum: sub un milion de dolari. De fapt, sutienul fanteziei din 2018 este cel mai ieftin din toată istoria prezentărilor Victoria’s Secret. 

Prezentat de modelul Elsa Hosk, sutienul este decorat cu 2.100 de cristale Swarovski, topaze și argint. Pentru crearea sa au fost nevoie de peste 930 de ore de muncă. Pentru prima dată, clienții casei de modă pot cumpăra versiuni mai ieftine ale acestui sutien contra sumei de 250 de euro, din câteva magazine ale brandului și de pe internet.

Iată care au fost cele mai scumpe sutiene ale fanteziei din ultimii 22 de ani!

Fantasy Bra 2017

Modelul Lais Ribeiro a purtat anul trecut sutienul fanteziei, o creație a designerului Mouawad Jewelry. Lais a fost al patrulea fotomodel de culoare din istoria prezentării Fantasy Bra. Piesa vestimentară din 2017 a costat 2 milioane de dolari.

Fantasy Bra 2013

Candice Swanepoel a purtat sutienul fanteziei în anul 2013, articol care a costat nu mai puțin de 10 milioane de dolari. Sutienul a fost îmbogățit cu 4.200 de pietre prețioase, îmbrăcate în aur de 18 karate. În centrul său s-a aflat un rubin de 52 de karate.

Fantasy Bra 2008

Adriana Lima a purtat cu mândrie sutienul din anul 2008, care a costat 5 milioane de dolari. Creație a designerului de bijuterii Martin Katz, accesoriul vestimentar era bătut în 3.575 de diamante negre, 117 diamante de un karat și 34 de rubine.

Fantasy Bra 2005

O nebunie de sutien, purtată de Gisele Bundchen. Fantasy Bra din 2005 a costat nu mai puțin de 12,5 milioane de dolari și a uimit pe toată lumea. Cele 2.900 de diamante, 22 de rubine și un diamant de 101 karate bătut în aur alb de 18 karate au făcut din sutienul fanteziei din 2005 cel mai râvnit articol vestimentar. Pentru Gisele Bundchen a fost, cu siguranță, cel mai frumos cadou de Crăciun.

Fantasy Bra 2004

Tyra Banks a purtat sutienul fanteziei în 2004 și a făcut senzație, în ciuda faptului că în acel an clasicul show al casei de modă a fost înlocuit cu turneul „Angels Cross America”. Articolul vestimentar, care a costat 10 milioane de dolari, a fost realizat cu 2.900 de diamante, un diamant central de 70 de karate, toate bătute în aur alb de 18 karate. În ciuda prețului său, sutienul a fost cumpărat de un miliardar excentric.

Fantasy Bra 2003

A fost rândul lui Heidi Klum să strălucească în sutienul ei de 11 milioane de dolari, creație înnobilată cu 2.800 de pietre și un diamant central de 70 de karate (al doilea cel mai mare diamant din lume).

Fantasy Bra 2000

Gisele Bundchen din nou. Modelul brazilian a purtat această minunăție cu diamante care însumează 1.300 de karate. În acel an, sutienul fanteziei a intrat în Cartea Recordurilor, devenind cea mai scumpă piesă de lenjerie creată vreodată. Vreți să știți cât a costat, nu? Ei bine, 15 milioane de dolari.

 

Primul Fantasy Bra, în 1996

Sutienul fanteziei a fost inclus în show-ul Victoria’s Secret în 1996, la un an după crearea casei de modă. În acel an, piesa de lenjerie a fost purtată de Claudia Schiffer. Costul său se ridica la un milion de dolari și a primit numele de Million Dollar Miracle Bra.

related posts

Modifică setările cookies