Cum o sa te imbraci in 2015: hainele sport, tricourile largi, fusta-pantalon si pantalonii trei sferturi, vedetele noului an


Anul Nou este aici intr-o clipa si ar fi bine sa ne prinda cu temele din moda gata facute, astfel incat sa putem incepe primavara cum se cuvine, cu dulapurile deja intestate de haine care se aliniaza trendurilor din moda anuntate pentru prima data in New York, la inceput de septembrie, si apoi cateva saptamani mai tarziu, in vechiul continent, Europa!


Un material realizat pentru PERFECTE.RO de creatoarele IRENKA, Irina Astratini si Raluca Blanaru.

1. Se pare ca primavara lui 2015 ne va purta pasii intr-o plimbare lunga printre amintiri, dat fiind faptul ca anii 70 si 80 vor fi bine reprezentati in agenda modei din aceast anotimp. Daca vorbim despre fuste, acestea vor fi de lungime medie, si cand spun asta ma refer de fapt la jumatatea gambei. Rochiile aduc si ele o sumedenie de inovatii in aceasta primavara.

Rochitele – tricou si rochitele – trapez, alaturi de tricouri largi, generoase, vor invada podiumurile modei foarte curand. Se pare ca mai marii modei ne-au pregatit o primavara extrem de confortabila, lucru care nu poate decat sa ma bucure!

Foto: creatoarele IRENKA, Irina Astratini si Raluca Blanaru.

2. Pantalonii sunt la mare trecere in sezonul acesta, de la foarte scurti, bermude si terminand cu pantalonii ”culottes” – trei sferturi, evazati. Pentru o secunda, ai putea lua acesti pantaloni drept fusta. Cand te misti insa, isi vor arata adevarata identitate – pantaloni plini de personalitate, si asta ii urca undeva foarte sus in topul preferintelor mele.  

3. Din punct de vedere al culorilor, pastelurile au un loc definitiv pe scena modei. Viata, in aceasta primavara, va parea mult mai roz, datorita modelelor florale propuse de designeri precum Matthew Williamson, GiambattistaValli si Mary Katrantzou. Florile vor fi cu siguranta in prim plan in acest anotimp, ducandu-ne tocmai pana in zona tropicala.

4. In ceea ce priveste machiajul, asistam la reintoarcerea naturalului. Marc Jacobs a pus asta in valoare la saptamana modei din acest an – show-ul lui a fost un “no make up show”. Francois Nars, make up artistul sau, s-a ocupat cu ingrijirea pielii. Alti designeri au considerat, deasemenea, ca mai bine mai bine putin si bun, si au optat in consecinta pentru un look natural, fara efort. 

5. Toate iubitoarele de sport se vor putea bucura de locul privilegiat pe care trendul sporty il va ocupa in peisajul acestei primaveri. Moda a integrat deja de ceva vreme elemente preluate din lumea sportului, insa acum pare a fi vorba despre cu totul altceva! Un numar considerabili de designeri si-au pus in valoare propriile reinterpretari ale stilului prin combinatia classic – sport. Rezultatul este surprinzator de placut si plin de bun gust!

related posts

Modifică setările cookies