Theresa May, o colecționară împătimită de pantofi. Cele mai extravagante apariții


Fără îndoială, Theresa May este una dintre cele mai comentate femei de la ora actuală.

Tag-uri:

Theresa May, premierul Marii Britanii, este binecunoscută pentru pasiunea ei pentru modă și pantofi, aceștia din urmă fiind aproape la fel de comentați ca și deciziile sale politice. 

Citește și: Theresa May, portretul unei luptatoare. Cine e cu adevarat femeia supranumita "noua Doamna de Fier a Marii Britanii"

Ca Ministru de Interne, aceasta a fost responsabilă pentru creșterea cu 60% în vânzări a pantofilor cu leopard print. Ca Prim Ministru, Theresa May a readus la modă pantofii kitten heel. 

”Este interesant cum oamenii sunt atât de pasionați de pantofii mei - nu cred că pantofii lui Philip Hammond sau ai lui Boris Johnson primesc aceeași atenție”, a spus May odată. Cu toate acestea, cei doi menționați mai sus nu au apărut niciodată la Consiliul Europei purtând balerini imprimați cu buze date cu ruj sau în fața Reginei într-o pereche de cizme de piele foarte înalte.  

”Dar stați, îmi pare mie rău că oamenii se uită la pantofii mei? Hei, am cea mai bună scuză pentru a-mi cumpăra alți și alți pantofi”, a mai spus Theresa May, adăugând că pantofii sunt ”cea mai mare iubire a vieții ei”.

Foto: Getty

Vezi și: Cine a purtat prima data pantofi cu toc? 

FULLSCREEN
Theresa May, o colecționară împătimită de pantofi. Cele mai extravagante apariții
  • /


related posts