Ti-e jena sa porti ochelari de vedere? Vedetelor de la noi nu! 4 motive intemeiate ca sa fii mandra ca esti ochelarista!


Multe dintre noi, chiar daca nu vad bine, amana vizita la medicul oftalmolog pentru ca le este rusine sa poarte ochelari. Trebuie sa tinem cont ca nu mai suntem chiar clasa I ca sa ne spuna colegii “aragaz cu patru ochi”. In plus, in ultima vreme ochelarii de vedere au ajuns chiar o fita. Iar vedetele de la noi stiu foarte bine asta.
 


Vedetele de la noi nu au nicio jena sa poarte ochelari: Antonia si Anda Adam chiar se mandresc pe Facebook ca sunt ochelariste. Delia ii poarta de fite? De ce nu ai face-o si tu?

Daca ai probleme cu vederea si nu iei masuri, este posibil ca acest lucru sa se agraveze. Poate prima oara ti se va parea ca arati ciudat cu ochelari cand te uiti in oglinda, insa poti vedea si partea pozitiva a lucrurilor. Iata 4 motive ca sa fii mandra ca esti ochelarista.

1.    In primul rand, sa nu uitam avantajul numarul 1: vezi bine! Asa ca poti sa spui adio momentelor jenante in care colegii de serviciu iti cer socoteala ca nu i-ai salutat cand ai trecut pe langa ei...pentru ca nu i-ai vazut!

2.    Esti in in tendinte! Este cool sa fii ochelarista! Unele persoane poarta ochelari de vedere doar pentru ca sunt la moda, nu pentru ca ar avea nevoie de ei. Alege-ti un model potrivit si sigur lumea te va admira pentru noul look.

3.    Esti sexy! Multi barbati au fantezii cu femeile care poarta ochelari de vedere. Ii duc cu gandul la filmele erotice cu secretare si profesoare sexy!

4.    Pot fi un accesoriu cool. Poti sa iti cumperi mai multe perechi, modele si culori diferite, pe care sa ii porti in functie de tinuta. Sigur nu vei ramane neremarcata.

FULLSCREEN
Ti-e jena sa porti ochelari de vedere? Vedetelor de la noi nu! 4 motive intemeiate sa fii mandra ca esti ochelarista!
  • /

related posts