Ținute la limita decenței la MTV Europe Music Awards. Cum s-au îmbrăcat vedetele la ceremonie


Extravaganța nu a fost cuvântul de ordine nici la ediția din 2019 a MTV Europe Music Awards. 


Starurile muzicii mondiale au fost premiate la Sevilia, duminică seară, pentru prestația lor în ultimul an. Marea surpriză a acestei ediții a galei MTV Europe Music Awards a fost Ariana Grande, care nu s-a ales cu niciun premiu, în ciuda celor 7 nominalizări.

Artista britanică nici nu a fost la festivități, obicei pe care îl păstrează din 2015 încoace.

Cât privește ținutele... nicio surpriză. Artiștii mai puțin cunoscuți au compensat cu ținute ieșite din comun, chiar la limita decenței, pentru a atrage toate camerele foto și video.

Jimena Baron, cunoscută sub numele J Mena, este o actriță și cântăreață argentiniană de 32 de ani. Anul acesta a câștigat trofeul la categoria Best America South Act, iar la premiere și-a etalat sutienul unic bătut în pietre Swarowski.

 

Artista singaporeză Jasmine Sokko (23 de ani) a luat statueta pentru Best Southeast Asian Act. Extrem de nonconformistă, Jasmine e nedespărțită de măștile ei ieșite din comun, pe care a început să le poarte în fiecare zi după ce a avut succes cu o astfel de apariție într-un videoclip.

Jamine Sokko, care este și compozitoare, dezvăluie că masca o ajută să fie mai creativă, nu să se ascundă de lume.

 

Justina Valentine, artistă rapp din SUA, a purtat o ținută în care și-a expus lenjeria intimă. Ea a pozat provocator pe covorul roșu.

 

De-a dreptul îndrăzneață a fost ținuta lui Pabllo Vittar, cântăreț, compozitor, drag queen și YouTuber originar din Brazilia. Artistul a purtat o ținută care semăna, mai degabră, cu niște petice cusute în grabă de bunica la mașina Ilenuța.

Părul lung și cizmele cu toc au întregit un outfit demn de un câștigător de premiu MTV. Pabllo Vittar s-a ales cu o statuetă la categoria Best Brazilian Act

Dua Lipa a cântat în ciorapi negri prin care i se vedea lenjeria. Țunuta ei a fost, însă, în acord cu spectacolul de pe scenă oferit de dansatorii ei.

Cristiano Ronaldo și Georgnia Rodriguez, cei mai decenți

Starul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, s-a aflat printre invitații galei MTV Europe Music Awards din acest an. Fotbalistul a fost însoțit de iubita lui, Georgina Rodriguez, alături de care a avut poate cea mai decentă apariție de la eveniment. 

El a purtat un costum simplu, uni, de culoare roșie, „asortat” cu un tricou alb. Ea, poate prea cuminte, a oferit un constrast ciudat cu rochia albastră. Culori prea puternice la niște ținute uni greu de privit, însă mai bine așa decât să șochezi.

Fotografii: Getty Images

related posts

Modifică setările cookies