Ținute sport personalizate pe tipul de activitate, create de Silvia Balan-Vițelaru, pe O’La La


Pasionată de dans și de mișcare, și cu dorința de a crea ținute personalizate pentru diferite tipuri de activități și antrenamente, Silvia Balan-Vițelaru a lansat mai multe linii vestimentare din această gamă, cu materiale speciale.


Chiar dacă sălile de fitness nu sunt în totalitate deschise, ea abordează mai multe variante de a se menține în formă și are exact ținutele potrivite, pe care le recomandă tuturor doamnelor. Fie pentru exercițiile fizice practicate acasă și în aer liber, fie pentru clase de aerobic, yoga sau pilates online și în parcuri.

Pentru yoga, pilates si stretching recomand atât setul Baby Pink care, deși este deschis la culoare, este confecționat dintr-un material compresiv care ascunde micile imperfecțiuni ale corpului. Recomand, de asemenea, salopetele cu spatele gol care sunt foarte confortabile și atrăgătoare în același timp. Pentru aerobic sunt perfecte setul de salopete Neon și salopeta Parrot. Cea din urmă este confecționată dintr-un material extrem de confortabil și, practic, nici nu simți că o porți.  Pentru antrenamentele în aer liber din perioada toamnei, când vremea poate deveni capricioasă, recomand salopeta Ghost Rider, care este prevăzută cu glugă”, spune Silvia care, înainte de pandemie practica intens dansul, în special salsa. Însă acum și-a diversificat activitățile mergând din când în când la sală, la clasele de Body Pump, pilates și yoga, iar acasă practică stretchingul și uneori aleargă pe bandă. Ea declară că poartă cu plăcere fiecare dintre piesele create de ea, pentru că „fiecare are ceva special. De obicei le aleg în funcție de starea de spirit și tipurile de mișcare.

În această toamnă, ea lansează colecția fustelor de tul „Rainbow Cloud”, cu denumiri inspirate din toate cele cinci elemente ale naturii, dar și o colecție office adresată femeii tinere, îndrăznețe, care merge la birou. Și care, în opinia Silviei, se aliniază principiului dat de motto-ul brandului  O’La La: „Designed to be noticed”.

related posts

Modifică setările cookies