(P) Tipuri de ceasuri care nu ar trebui să lipsească din colecția de accesorii a unei femei


Ceasurile de mână par să piardă teren în ultima vreme datorită faptului că putem verifica oricând ora pe telefoanele mobile. Însă oricine ține la ținută și stil știe că ceasurile vor rămâne mereu accesorii la modă.

Tag-uri:

Fie că vrei sa faci un cadou, fie că vrei să îți îmbogățești colecția de ceasuri fie că, pur și simplu, îți dorești să ai macar unul cu care să îți poți accesoriza ținutele, ai ajuns în locul potrivit.

Îți propunem o gamă de ceasuri dama care nu ar trebui să lipsească din colecția de accesorii a niciunei femei; le găsești în magazinul online ceasuri-shop.ro, furnizor ce pune accent pe mulțumirea clientului și pe un raport optim calitate-preț.

3 tipuri de ceasuri pe care orice femeie ar trebui să le aibă

Un ceas de damă trebuie să completeze personalitatea celei care îl poartă, să o dezvăluie și să o facă să arate bine. O ținută îngrijită va fi mereu scoasă în evidență de un ceas frumos și corect "asortat".

Ceasul clasic este un "must have". De obicei are o curelușă subțire, cadran mic, este fin și ușor de combinat cu ținute office, business sau casual. Moda a evoluat și un ceas clasic de damă ar putea avea cadranul ceva mai mare, lucru util și când vorbim de "asortarea" dimensiunii ceasului cu cea a încheieturii mâinii.

Poți opta pentru un ceas clasic Megir, cu cadran dreptunghiular (120 de lei) sau rotund, sau pentru un elegant ceas ultrasubțire Lige (169 de lei), perfect și pentru o ținută fashion, și pentru un outfit business.

Ceasul fashion te va ajuta să ieși în evidență dacă îl porți cu ținutele potrivite și la ocaziile potrivite. Ai la dispoziție modele superbe și pentru toate buzunarele din gamele Curren, Skmei, Megir sau NaviForce. 

Ceasul casual poate fi "asortat" cu orice ținută si poate fi purtat în orice moment al zilei. Poți alege dintre mai multe modele elegante marca Skmei, Curren, NaviForce sau Megir, la prețuri accesibile.

Ce trebuie să știi cand alegi un ceas de mână

Când cumperi un ceas nu trebuie să te uiți doar la aspect și la preț. El este un accesoriu la fel de important ca o bijuterie și trebuie să vina în completarea personalității persoanei care îl poartă.

Prin urmare, dincolo de bugetul alocat achiziționarii unui ceas, trebuie să te gandești la următoarele aspecte:

  • tipul de mecanism preferat (mecanic, quartz, automat)
  • tipul și materialul brățării sau al curelei (piele, metal, silicon)
  • dimensiunea cadranului trebuie să "dea bine" cu dimensiunea încheieturii
  • materialul din care este realizat geamul cadranului, care trebuie să fie cât mai rezistent la socuri și cât mai greu de zgâriat
  • greutatea ceasului.

Orice model ai prefera, nu uita că ceasul de mână este un simbol de stil și încredere, nu doar un instrument de măsurare a timpului. La fel ca ținuta, machiajul și bijuteriile, ceasul este un statement care vorbeste despre tine, un fel de carte de vizită un pic altfel. Este darul perfect la aniversări sau evenimente notabile din viața oricui, dar si cadoul perfect pe care ți-l poți face singură atunci când simți nevoia să te premiezi.

FULLSCREEN
Tipuri de ceasuri care ar trebui să nu lipsească din colecția de accesorii a niciunei femei
  • /

related posts