Tocurile nu mai sunt la moda. Cum arata cei mai in voga pantofi sport ai momentului


O idee revolutionara a stabilit un nou trend cel putin in noul sezon. Cum arata pantofii sport ce pot fi inclusi atat in tinutele de zi, cat si in outfit-urile pretioase.


De la sezon la sezon, cei mai apreciati trendsetteri ai momentului lanseaza noi provocari in industria modei si schimba viziunea asupra a ceea ce inseamna cu adevarat stilul si simtul estetic.

Odata cu lansarea colectiei primavara-vara 2014 a casei de moda Chanel, ce a avut loc in ianuarie la Paris, Karl Lagerfeld a reintrodus sneakersii in lista pieselor obligatorii pentru noul sezon.

Influentele masculine si-au facut din nou aparitia in show-ul de moda al unuia dintre cele mai apreciate branduri din lume, iar noutatea adusa de Lagerfeld le-a incantat pe cele mai impatimite fashioniste ale momentului. 

Sneakersii ce fac furori in prezent in lumea modei sunt o varianta reinterpretata a incaltamintei barbatesti, iar modelele produse de toate brandurile celebre din lume atrag atentia in mod deosebit datorita imprimeurilor indraznete si a mixurilor intre culorile vibrante si cele neutre.

related posts

Modifică setările cookies