Top 10 reguli vestimentare pe care trebuie sa le respecti la birou. Sfaturi de la Alexandru Ciucu, designerul Casei Regale


Alexandru Ciucu, designer de costume masculine Premium si furnizorul Casei Regale, dezvaluie cele zece reguli pe care orice femeie trebuie sa le respecte in privinta hainelor pe care le poarta la birou, daca tine la imaginea sa.


1. Nu purta haine mai mari sau mai mici decat masura ta!

2. Nu copia stilul colegilor! Creaza-ti un stil propriu! Vei fi mai apreciata astfel!

3. Daca nu dispui de un buget considerabil pentru haine, cheltuieste cea mai mare parte din bani pe accesorii de calitate!

4. Nu purta la birou pantofi deteriorati! Este preferabil sa ai cateva perechi de pantofi pe care sa ii porti doar la birou si care sa arate mereu bine. Pentru drumul pana la birou poti incalta o alta pereche care poate fi chiar sport si, deci, mai confortabila.

5. Nu le spune colegilor de unde iti cumperi hainele si, mai ales, accesoriile! Este posibil ca unii dintre ei sa nu tina cont de porunca nr 2.

6. Nu te lua mereu dupa trendurile generale. S-ar putea sa nu ti se potriveasca o anumita linie! Este mai important sa fii armonios imbracata, decat sa fii intr-un trend care nu te reprezinta!

7. Nu te imbraca mai scump sau mai ostentativ decat sefa ta!

8. Consulta-te vestimentar cu colegele despre care se spune ca au simt estetic. Vei avea de castigat, iar relatia voastra de prietenie se va consolida.

9. Daca tu esti fashionista biroului, ajuta-i pe cei care au curajul sa te intrebe! Inseamna mult pentru ei!

10. Nu folosi doua zile la rand aceeasi culoare de camasa/tricou/bluza! Colegii pot crede ca porti acelasi lucru ca si ieri.

related posts