Top 5 barbati celebri care fac reclama la parfumuri


Reteta succesului unui parfum este fara doar si poate asocierea sa cu imaginea unui actor celebru. La cum suspina femeile dupa Jude Law, Orlando Bloom sau Justin Timberlake, toti barbatii isi doresc sa fie ca ei. Asa ca isi cumpara parfumurile a caror imagine sunt acestia.


Justin Timberlake, Givency Play
Frumosul cantaret este imaginea parfumului masculin Play, iar in aceasta toamna, este partenerul lui Noot Sear, manechin canadian, care intruchipeaza imaginea femeii perfecte in viziunea lui. Ideea reclamei? “Play for her”.

Orlando Bloom, Boss Orange
Daca il pui pe Orlando Bloom imaginea unui parfum, este clar: barbatii il vor cumpara garantat, doar pentru a emana sexualitate, ca si actorul.

Ryan Reynolds, Hugo Boss
Ryan Reynolds este imaginea noului parfum Boss Bottled Night. La cat de carismatic este, cu siguranta parfumul va fi un succes.

Matthew McConaughey, D&G
Este mai mult decat potrivit sa intruchipeze The One Gentleman pentru D&G. Iar daca precizam si faptul ca poarta si papion, este clar: intruchipeaza barbatul perfect.

Jude Law, Dior Homme
Ati vazut deja cat de sexy este Jude Law in clipul regizat de Guy Ritchie. La cat de carismatic este, cum sa nu-ti doresti ca partenerul tau sa miroasa a Dior Homme?

FULLSCREEN
Top 5 barbati calebri care fac reclama la parfumuri
  • /

related posts