Top 5 fotomodele pentru care varsta nu este un obstacol


Pentru multe femei inaintarea in varsta reprezinta dusmanul cel mai de temut. Sunt insa persoane care nu se lasa intimidate si reusesc sa fie la fel de frumoase si sigure pe ele cu toate ca numai sunt chiar tinerele. Nu trebuie sa ai 20 de ani ca sa stralucesti. O demonstreaza supermodelele care desi au peste 35 de ani continua nu doar sa lucreze in lumea fascinanta a modei, dar si sa arate minunat.
 


Mai jos puteti vedea cinci dintre doamnele pentru care timpul nu este un dusman, ci un prieten. 

1. Claudia Schiffer

In luna mai a acestui an a nascut cel de-al treilea copil. In august va implini frumoasa varsta de 40 de ani. Multe femei nici n-ar vrea sa auda de acest numar. Pentru Claudia lucrurile nu stau deloc asa. A aratat superb si pe perioada sarcinii, iar in iulie 2011 a aparut pe coperta revistei Harper’s Bazaar din Marea Britanie.

2. Cindy Crawford

La varsta de 16 ani isi facea debutul in moda. Astazi are 45 de ani si inca nu renunta la cariera care a consacrat-o. Nu mai este de mult o pustoaica, dar anii nu par sa lase urme pe trupul lui Cindy. A aparut pe coperta reviste Elle China in luna mai a acestui an.

3.Iman

FOTO: HEPTA

Are 55 de ani, dar arata ca la 20. Fostul top model originar din Somalia, recunoscut pentru gatul sau lung si trasaturile fine, a pozat pentru LadyBrille in luna martie.

4. Linda Evangelista

Am vazut-o cu totii in campaniile L’Oreal. Anul acesta a implinit 46 de ani, dar acest aspect nu a impiedicat-o sa pozeze pentru colectia din toamna lui 2010  a celor de la Talbots.

5.Carmen dell'Orefice

Foto: HEPTA

Pentru Carmen dell’Orefice cu siguranta varsta nu reprezinta absolut nici un obstacol. Si-a serbat cea de-a a 80-a aniversare si este prezenta in continuare pe podiumurile de moda. In ianuarie 2011 a defilat la show-ul organizat de Alberta Ferretti.
 

FULLSCREEN
Top 5 fotomodele pentru care varsta nu este un obstacol
  • /

related posts

Modifică setările cookies