Top 5 cele mai bune stiliste de la Hollywood


Cand vine vorba de imaginea vedetelor de peste ocean, toate alegerile importante stau in mana unor stiliste, care  trebuie sa faca cele mai bune alegeri. De cele mai multe ori le iese, insa uneori ele sunt vinovate de adevarate dezastre vestimentare! Daca erai curioasa sa afli cine sunt ele, iata-le! 


1. Rachel Zoe, stilista pentru Anne Hathaway si Cameron Diaz
Este probabil una din cele mai bune stiliste din lume si cu siguranta cea mai influenta. Stilul ei boem, relaxat, dar in acelasi timp sofisticat, i-a adus contracte cu aproape toate celebritatile, iar alegerile ei sunt apreciate din plin de criticii de moda. Banii pe care ii castiga sunt pe masura: 10.000 de dolari pe job.

 

2. Kate Young, stilista pentru Natalia Portman, Rachel Weisz si Diane Kruger
Kate si-a inceput cariera in moda lucrand ca editor la Vogue America. Era mana dreapta a Annei Wintour, iar din 2003 s-a lansat ca freelancer, colaborand cu diverse branduri, celebritati si designeri. Are un simt estetic de-a dreptul fascinant, iar stilul ei nonconformist de a combina hainele i-au adus mult succes ca stilist.

 

3. Jen Rade, stilista Angelina Jolie, Pink, Kim Kardashian
Ei bine, pentru toate aparitiile de senzatie ale Angelinei Jolie, se face responsabila Jen Rade. A fost "Style Expert" pentru numeroase reviste si show-uri americane de televiziune, stilist pentru numeroase reclame, iar munca ei cu vedetele de la Hollywood este foarte apreciata.


4. Anna Bingemann, stilista pentru Claire Danes, Naomi Watts, Gwyneth Paltrow
Colaboreaza adesea cu reviste precum Instyle, Esquire, W Magazine, iar rezultatele sunt de apreciat: Gwyneth Paltrow si Naomi Watts sunt niste fashioniste adevarate, modele pentru femeile din lumea intreaga.


5. Cristina Ehrlich, stilista pentru Kyra Sedgwick, Amy Adams, Penelope Cruz
Este una din cele mai solicitate stiliste din lume, iar asta datorita faptului ca merge pe o linie clasica si cu mult bun gust, fara sa se ghideze neaparat pe trenduri. Iar atentia asupra detaliilor o ajuta sa faca o diferenta.


 

FULLSCREEN
Top 10 stiliste de la Hollywood
  • /

related posts

Modifică setările cookies