Top 8 cele mai scumpe genți din lume. Cum arată geanta pentru care trebuie să scoți din buzunar 3.8 milioane de dolari


Doamnelor, să recunoaștem, fiecare dintre noi își dorește să dețină măcar o geantă de designer. 


Adevărul e că nu vom deține niciodată acele piese de colecție care se vând cu zeci sau sute de mii de dolari, însă nu strică să aruncăm un ochi și să visăm cu ochii deschiși. 

Mai jos găsești un top 8 al celor mai scumpe genți din lume:

Pe primul loc în acest top se află ,,The 1001 Nights Diamond Purse", creație a Casei Mouawad.

Această geantă costă 3.8 milioane de dolari și e certificată până și de Cartea Recordurilor drept cea mai scumpă geantă din lume. Inima vizibilă în imaginea de mai jos are nu mai puțin de 4.517 diamante - care totalizează 381.92 carate. Site-ul luxury.com precizează că ea a fost creată de un artizan special, care a lucrat la acest accesoriu aproximativ 8.800 de ore. 


 

Pe locul doi în topul celor mai scumpe genți din lume se află un Hermes Birkin.

Această geantă e o creație a designerului japonez Ginza Tanaka și a fost decorată cu 2.000 de diamante. Fiecare dintre aceste diamante are 8 carate, iar prețul genții se situează undeva spre aproximativ 1.9 milioane de dolari.

A treia cea mai scumpă geantă din acest top poartă numele ,,Chanel Diamond Forever Classic Bag" și e, după cum sugerează și numele, o creație Chanel.

Dacă îi compari prețul cu cel al celor două de mai sus, nu o să ți se pară chiar atât de piperat: costă "doar" 261.000 de dolari. Geanta are 334 de diamante încrustate în aur alb, iar Casa Chanel a produs doar 13 astfel de accesorii. Așadar, ne putem aștepta ca prețul ei să mai urce în următorii ani, în contextul în care vorbim de o ediție limitată și exclusivistă. Pe locul patru în acest clasament se află o geantă care în catalog poartă numele ,,Lana Marks Cleopatra Bag". 

Această creație a Lanei Marks costă nu mai puțin de 250.000 de dolari și e făcută din piele de crocodil. De asemenea, are 1.500 de diamante albe și negre și aur alb de 18 carate. 


Pe locul 5 găsim o geantă creată de Louis Vuitton, în valoare de 150.000. 

În catalog o poți găsi cu numele ,,Urban Satchel Louis Vuitton" și da, recunoaștem, nici nouă nu ni se pare cea mai frumoasă geantă din lume. :D


Pe locul 6 se situează un Hermes Matte Crocodile Birkin Bag.

Această geantă, inspirată de actrița franceză Jane Birkin, e făcută, după cum sugerează și numele, din piele de crocodil și are încrustate diamante de 10 carate. 

Pe locul șapte se află o geantă care poartă numele ,,Leiber Precious Rose” și costă 92.000 de dolari.

Are 1.016 diamante, 1.169 safire și 800 de diverse alte pietre prețioase și semi-prețioase. Prețul e relativ justificat, dacă ne gândim că a fost produs un singur exemplar.

Pe locul opt se află tot o creație Louis Vuitton, care costă 42.000 de dolari. 

În catalog o găsești sub numele ,,Louis Vuitton Tribute Patch" și în toată lumea există doar 20. 


 

related posts

Modifică setările cookies