Topul celor mai bine imbracate femei din Romania, facut de designerul Mirela Stelea


Designerul Mirela Stelea a analizat pentru Perfecte.ro tinutele vedetelor din Romania si a facut topul celor mai bine imbracate dive din showbizul autohton. Mirela Stelea crede ca Ileana Lazariuc are cele mai inspirate tinute vestimentare. Vezi cine o urmeaza!


Chiar daca in ultima vreme se tine departe din lumea mondena, Ileana Lazariuc a ramas una dintre cele mai stilate femei din showbiz, in opinia Mirelei Stelea...desi ultima oara in presa tabloida a aparut intr-o tinuta destul de neingrijita.

 

In topul preferintelor Mirelei, pe locul doi se afla Mihaela Radulescu - o vedeta care nu a mai gafat deloc din punct de vedere vestimentar in ultimii ani.

O fashionista impatimita, Corina Bud s-a clasat pe locul 3, cu ajutorul tinutelor ei originale. Desi gurile rele spun ca o copiaza pe Lady Gaga, Corina ii contrazice. ""Daca te imbraci ciudat sau extravagant nu inseamna ca o copiezi pe Lady Gaga. Uite, acum fara lipsa de modestie, inainte cu 2 ani sa apara Lady Gaga, eu aveam ochelarii cu Mickey Mouse cu care a aparut in clipul Paparazzi acum un an", spunea recent Corina la emisiunea Alarma de la Pro Fm.


Pe locul patru se afla prezentatoarea Pro Tv, Oana Cuzino -  caracterizata mereu de eleganta si bun gust.

Pe pozitia a cincea s-a clasat Malvina Cervenschi, nelipsita de la evenimentele de fashion din Bucuresti.

SPUNE SI TU: Ce alte vedete crezi ca meritau sa fie in acest top?

FULLSCREEN
Topul celor mai bine imbracate femei din Romania, facut de designerul Mirela Stelea
  • /

related posts

Modifică setările cookies