Topul celor mai bine imbracati barbati din Romania. Ce greseli fac barbatii cand vine vorba de haine


Designerul Casei Regale a Romaniei, Alexandru Ciucu, a dezvaluit pentru Perfecte.ro care este cel mai pretentios client al sau, dar si care sunt cel mai bine imbracati barbati din Romania...din punctul sau de vedere.
 


Alexandru Ciucu l-a numit in topul celor mai bine imbracati romani pe Principele Radu...caruia ii si creeaza costumele.Ciucu ii apreciaza pe barbatii eleganti, astfel ca in topul sau se regasesc personalitati care prefera stilul clasic-elegant. Apreciat pentru bunul sau gust in materie de haine, antrenorul Rapidului Razvan Lucescu l-a impresionat pe Alexandru Ciucu cu optiunile sale vestimentare.Virgil Iantu si Stefan Banica au fost trecuti si ei la categoria “bine imbracati” de catre Alexandru Ciucu.

Foto: Stefan Banica

Foto: Virgil Iantu

Ilie Nastase a reusit si el sa se faca remarcat prin stilul sau vestimentar.“Este dificil sa faci o ierarhie, dar cred ca ASR Principele Radu al Romaniei, Virgil Iantu, Razvan Lucescu, Stefan Banica sau Ilie Nastase sunt cinci personalitati romanesti care pot fi fara indoiala un exemplu de urmat in materie de vestimentatie”, spune Alexandru Ciucu.

Designerul Casei Regale a creat costume si pentru unul dintre cei mai mofturosi romani – finantatorul Stelei, Gigi Becali.

“Domnul Becali este un om foarte atent la detaliile vestimentare, ceea ce il poate transforma usor intr-un client pretentios,
dar am apreciat intotdeauna la dumnealui faptul ca avand experienta in domeniu, nu cere lucruri imposibil de realizat”, a dezvaluit Alexandru Ciucu pentru Perfecte.ro.

Alexandru Ciucu a explicat pentru Perfecte.ro care sunt cele mai mai greseli pe care le fac barbatii romani in materie de vestimentatie.


 
“Daca trebuie sa amintesc cateva, pe primul loc ar fi alegerea gresita a marimii sacoului, nerespectarea sau neadaptarea tinutei la dresscode-ul cerut in anumite circumstante si lipsa grijii pentru aspectul pantofilor”, spune Ciucu.

Designerul a dezvaluit pentru Perfecte.ro care a fost cea mai extravaganta comanda care i-a fost ceruta:  “un costum cu vesta, camasa, cravata si pantofi, jumatate de culoare alba si cealalta jumatate de culoare neagra”.
 

FULLSCREEN
Topul celor mai bine imbracati barbati din Romania. Ce greseli fac barbatii romani cand vine vorba de haine
  • /


related posts