Transparentele, decolteurile adanci si bijuteriile supradimensionate - vedetele colectiei Stephan Pelger pentru vara lui 2012


Daca vrei sa stii ce se va purta vara viitoare, arunca o privire pe colectia prezentata de Stephan Pelger la Berlin Fashion Week. Ileana Badiu, Lili Sandu si Laura Lazar au vrut sa afle primele cum va arata colectia „En Garde”, asa ca au mers in Germania pentru a-l sustine pe designerul roman.  


Printre piesele de rezistenta ale colectiei se numara dresurile cu paiete aplicate, rochiile lungi si salopetele, dar si taieturile clasice. Pentru femeile ceva mai indraznete, Stephan Pelger propune decolteul in V sau slitul adanc pe picior, alaturi de materiale transparente.

Tinutele prezentate la Berlin iti dau categoric un aer sexy, insa trebuie sa fii foarte atenta cum le porti ca sa nu obtii exact efectul advers, asa cum s-a intamplat in cazul modelului de pe catwalk.

In materie de culori, vara viitoare spune adio nuantelor neon si integreaza in garderoba ta kakiul, violetul, verdele pal, maroul deschis si nude-urile. 


 

  • Transparentele, decolteurile adanci si bijuteriile supradimensionate - vedetele colectiei Stephan Pelger pentru vara lui 2012
Modifică setările cookies