Trei fete au creat isterie la Paris, defiland in lenjerie intima la Turnul Eiffel si in Musee d’Orsay VIDEO


Vezi reactia barbatilor si motivatia din spatele gestului lor!


Trio-ul a infuriat oficialii Musee d’Orsay atunci cand s-a dezbracat in lenjerie intima in mijlocul muzeului, pentru o reclama filmata fara aprobare.

Cele trei s-au oprit sa admire o pictura impresionista, apoi s-au dezbracat de pardisiuri si au ramas doar in lenjeria intima. Au inceput apoi sa se plimbe razand printre vizitatorii inmarmuriti si sa alerge prin camerele care adapostesc cateva dintre cele mai valoroase picturi din lume.

In spatele actiunii indraznete este brandul de lanjerie intima Etam, care risca sa fie dat in judecata de managerii institutiei. Intr-un comunicat oficial, reprezentantii Musee d’Orsay au spus despre actiune ca este „o incalcare serioasa a drepturilor muzeului si ale drepturilor celorlalti.”

Adevarul este, insa, ca vizitatorii nu par deranjati, cat incantati de prezenta tinerelor. Si am risca sa spunem ca nici Renoir sau Van Gogh, ale carora opere sunt expuse acolo, nu ar fi avut nimic de protestat in fata celor trei frumuseti. 

Desi filmatul este interzis in interiorul muzeului, acesta nu este prima aparitie a institutiei franceze intr-un clip. Fanele Gossip Girl isi amintesc, cu siguranta, scena in care Blair il cunoaste pe Printul Louis in fata unei picturi de Manet.

Videoclipul, care a devenit viral, nu este singurul de acest gen, insa. Cele trei modele au mai socat privitorii aparand in aceeasi costumatie sumara pe patinoarul de langa Turnul Eiffel.

Intr-un al treilea filmulet, cele trei merg la aeroportul Charles de Gaulle si, la securitate, se dezbraca putin mai mult decat ar fi fost nevoie.


 

Ce parere ai despre campania Etam? Prea indrazneata sau exact ce era nevoie pentru a crea valuri?

related posts

Modifică setările cookies