Ultima colectie vestimentara Vera Wang, veritabila oda dedicata Japoniei! GALERIE FOTO


Vera Wang, ultra cunoscuta pentru rochiile care au atras atentia starurilor si implicit a mutat "spotlight-ul" la ea in atelier, se roteste la 360 de grade si "compune" o oda pe care o dedica tarii natale, Japonia. Este vorba despre colectia pentru sezonul primvara-vara 2011.


Vera Wang da dovada de mult curaj si initiativa creativa odata cu noua colectie pentru primavara lui 2011. Iese din zona vestimentara care a consacrat-o, incearca o noua abordare a tendintelor. Designerul lasa deoparte tot ce a facut pana acum si porneste de la zero pe un teren cu care nu suntem familiarizati in ceea ce o priveste, dar care arata cat se poate de bine.

"Explorarea" arhitecturala a design-ului este prezenta ca un trademark al creatoarei si ajuta la impletirea armonioasa a elementelor ce au inspirat-o: kimono-urile de geisha, armurile samurailor sau costumele luptatorilor de wrestling- toate amplificate de materiale, "remodelate" ca stil, combinate in ceva nemaintalnit pana acum, de o noutate absoluta!


 

related posts

Modifică setările cookies