Un barbat face reclama la sutiene push-up! Iata produsul care ii ofera lui Andrej Pejic un decolteu apetisant :)


Orice barbat ne poate face concurenta investind doar... 20 de euro! Atat costa sutienul promovat de un barbat. Renumitul model androgin Andrej Pejic demonstreaza eficienta produsului purtandu-l, in reclama, pe sub doua bluze decoltate diferite. 

Tag-uri: #Andrej Pejic #Hema

"E revolutionar... Nu mai stiu nici un alt barbat care sa fi facut reclama la lenjerie pentru femei!", a declarat agentul lui Pejic, Joseph Tenni, pentru blogul de moda Fockwriter. Dar pe nimeni nu mai mira aceasta reclama dupa ce l-a vazut incheind prezentarea lui Jean-Paul Gaultier ca... mireasa. 

Adevaratul Secret al Victoriei

Modelul nascut in Bosnia si crescut in Melbourne a avut parte de contracte neobisnuite care i-au adus laude, dar pentru o prezentare pentru "Victoria's Secret, i-a declarat el unui reporter de la The Telegraph, ar fi fost in stare sa-si faca si o operatie de schimbare de sex. Iata ca Andrej a dovedit ca nu e nevoie de asa ceva pentru a face reclama la lenjerie pentru femei.

Dupa aceasta campanie pentru lantul olandez de magazine "Hema", poate Andrej isi va implini si un alt vis marturisit pentru The Telegraph: sa pozeze in Playboy! 

related posts