Un model masculin - mireasa celei mai recente colectii Jean Paul Gaultier


Multe surprize. Asta a pregatit Jean Paul Gaultier publicului care i-a urmarit la Paris Fashion Week colectia haute couture pentru primavara – vara.
 


Tinutele cu influente punk – rock sau inspirate din rochiile dansatoarelor de can-can au fost prezentate pe catwalk fara niciun fundal muzical. Tot ce se putea auzi in sala era entuziasmul spectatorilor, completat din cand in cand de aplauze.

Catherine Deneuve a avut si ea un rol important in prezentarea lui Gaultier. Pe langa rolul de vedeta a colectiei, actrita a prezentat la microfon numele tinutelor care defilau pe catwalk, intitulate simbolic "The Clash," "Belle Epoque," "Anarchy in the UK," sau "Moulin Rouge".

Surprizele s-au tinut lant pana la sfarsitul prezentarii, cand pe catwalk a aparut un model masculin, in calitate de mireasa a colectiei. Transsexualul Andrej Pejic, noul model favorit al lui Gaultier, a defilat intr-o rochie couture semi-transparenta, la la care a asortat un voal negru si o coafura punk, cu creasta.

Andrej este mai nou o prezenta nelipsita din show-urile lui Jean Paul Gaultier. In urma cu doar o saptamana, el a prezentat o parte din colectia pentru barbati a designer-ului, inspirata de James Bond.

Gaultier l-a folosit pe Andrej Pejic si in campania de promovare a brand-ului. Intr-una dintre fotografii, el apare in ipostaze intime, alaturi de top modelul Karolina Kurkova.

FULLSCREEN
Un model masculin - mireasa celei mai recente colectii Jean Paul Gaultier  
  • /

related posts