Cititoarele Perfecte.ro au hotarat - sanii mari sunt un chin: "Se lasa repede, te fac sa pari grasa si sunt un stres"


Perfecte.ro a lansat o dezbatere privind sanii mari - sunt un chin sau o binecuvantare? Parerile au fost, evident, impartite. Multe femei au spus ca sunt un atu, dar si mai multe, vorbind din experienta, ne-au explicat ca de multe ori sunt doar o mare bataie de cap.


Parerile Pro sanilor mari au facut referire la senzualitate si la admiratia barbatilor din jur:

Anonim: "Sanii mari (atata timp cat nu sunt imensi) sunt dupa parerea mea o binecuvantare. Toate fetele viseaza la un decolteu atragator, dar nu toate traiesc acest vis."

Maria: "Cand ai sani mari, e mai greu sa-ti gasesti un sutien potrivit, mai greu faci sport, dar admiratia primita te face automat sa uiti de aceste probleme si apropo, daca ai sani mari nu e neaparat sa fii si grasa. Pentru cine nu stie, este o chestie ereditara, iar atunci cind sanii sunt mai mari automat devii o femeie cu forme, deci o femeie frumoasa!"

Magda: "Eu as vrea sa am sanii mai mari... Se aseaza mai frumos o bluza pe tine, poti purta orice fel de rochie vrei, dar daca nu ii am... ma multumesc cu ce mi-a oferit natura si nu as recurge la operatii de marire. Numai bine va doresc!"

Cat despre faptul ca sunt un chin, argumentele au fost numeroase:

Alina: "Chin :)) nu poti dormi pe burta :D"

Boo:
"Fetelor, e un CHIN! Deseori vreau sa-mi surprind iubitul cu lengerie sexy, dar sutienul e o problema!!! Doar cei mici sunt draguti, marimi mari rareori gasesc! Si intr-adevar te trag in jos, la cat de grei sunt! Inteleg si chinul fetelor cu piept micutz, dar e cu mult mai dragutz, iar un sutien cu dubla pernuta chiar il poate face cu mult mai sexy!"

Diana: "Un chin. Se lasa repede si sunt un stres. Parerea mea. Sanii micuti raman fermi mai mult timp si nu iti dau senzatia ca esti grasa cum o fac sanii mari."

Cora: "Daca vrei sa fii un accesoriu sexual atunci o binecuvantare, daca vrei sa fii luata in serios, de multe ori e un chin! Si daca ne referim la durerile de spate si la urmele lasate de sutien....sau la camasile care ''insista'' sa se cracaneze si sa pocneasca mereu in zona bustului...CHIN ! Sa nu mai vorbim despre ceea ce inseamna o mama cu sanii mari, care mai si alapteaza!!!!! Eu personal, voi opta in viitorul apropiat la o operatie de micsorare..o cupa C sau D mi se pare ideal. Nici prea mari si nici prea mici..."
 

related posts