V fair, târg de design contemporan și cultură vintage, a ajuns la ediția cu numărul 23. Cât costă un bilet și când va avea loc


"Păstrează tot ce e bun, schimbă - dacă are sens’" - acesta este motto-ul cu care vine în această toamnă V fair - târg de design contemporan și cultură vintage, ajuns acum la ediția cu numărul 23.


Mereu altfel și totuși mereu el însuși, V fair te provoacă să faci alegeri conștiente și, poate, să îți găsești un stil de viață sustenabil. Schimbarea e bună - dacă e necesară. Schimbarea înseamnă evoluție, cu o sin-gură condiție: să aibă sens. V fair, ediția de toamnă, este despre shopping conștient, despre alegeri asumate și plăceri autentice.

Pe 2 și 3 noiembrie, la Palatul Telefoanelor, se întâlnesc designeri consacrați sau 100% new entry, colecționari de vintage autentic și cea mai mare comunitate de pasionați de design contemporan și cul-tură vintage din România. 

V fair a construit, în timp, o adevărată comunitate cool, pasionată de nou, de experiment și creativitate - o comunitate din care, și tu, faci parte.

DESIGN VESTIMENTAR | ACCESORII ȘI BIJUTERIE CONTEMPORANĂ | VINTAGE AUTENTIC

#Vdesigners

Aproape 100 de designeri te așteaptă anul acesta să împărtășească cu tine viziunea lor despre creație sustenabilă și alegeri conștiente. Atenția ta către designerii locali înseamnă, la rândul ei, sustenabilitate - alegerea creațiilor lor susține dezvoltarea durabilă a brandurilor locale. 

Design vestimentar, bijuterie contemporană, experiment, vintage autentic, accesorii futuriste - ai de ales, de înțeles, de luat acasă.

#VforVintage

Vintage este, prin esența sa, sustenabil: piese icon păstrate cu grijă și recondiționate pentru a primi o nouă viață și un nou proprietar. Cei mai interesanți colecționari de vintage din România participă la această ediție de V fair cu selecții de vintage autentic.

#Vfuturedesign

Piese noi, fresh & exciting de la cei mai talentați tineri designeri din cele trei mari universități de Artă și Design din România (București, Cluj, Timișoara) - de văzut, probat și explorat la ediția cu numărul 23 de V fair.

#Vworkshop

Colaborarea cu Instituto Europeo di Design face partea și ea dintr-o abordare sustenabilă a designului românesc - e important ca tinerii designeri să gândească deschis și global, iar pentru asta, iar pentru asta am pregatit un workshop adresat creativilor, pe 4 noiembrie, cu participare   libera in limita locurilor ex-istente.

#Vawards

Vizibilitate, expunere, glorie - cam ce își dorește orice artist, nu? V fair oferă  designerilor participanți șansa să intre în contact cu cele mai importante publicații de modă și lifestyle din România. Premiile sunt variate și interesante, stay tunned (mai ales că pregătim și ceva interactiv, unde te poti implica și mai ales câștiga).

Schimbarea e sănătoasă - dacă știi de ce o faci. Păstrează - dacă ai un motiv. Schimbă - când ai înțeles ce. Sustenabil = conștient! Ne vedem pe 2-3 noiembrie.

PROGRAM:

Sâmbătă  2 noiembrie: 11.00 –19.00

Duminică  3 noiembrie: 11.00 – 19.00

Prețul unui bilet de intrare: 15 Lei

Perfecte.ro este partener media al evenimentului! 

FULLSCREEN
V fair, târg de design contemporan și cultură vintage, a ajuns la ediția cu numărul 23. Cât costă un bielt și când va avea loc
  • /

related posts