Vara asta se poarta colierele de cap. Vezi cele mai interesante modele - FOTO


Stilul hippie chic castiga o popularitate din ce in ce mai mare in randul pasionatelor de moda. Atat articolele vestimentare, cat si accesoriile pe care le purtau hipiotii au devenit recent piese must-have. Dintre acestea, in acest sezon cald se poarta colierele de cap.


Cand unele dintre cele mai populare bloggerite de moda din tara si strainatate incep sa posteze articole despre colierele de cap, este clar ca acestea au devenit niste accesorii care nu trebuie sa lipseasca din garderba niciunei femei.

Simple, dar de efect, colierele pot transforma pana si cea mai banala tinuta intr-un outfit plin de personalitate. Ce-i drept, ai nevoie de putin curaj pentru a putea purta o astfel de bijuterie, dar vei observa ca cea mai dificila este prima iesire in oras.

Dupa ce vei purta a doua oara colierul, vei fi obisnuita ca toti cei din jur sa-ti arunce priviri curioase sau admirative. Colierele de cap se gasesc sub toate formele si marimile, iar tu poti alege unul care sa se potriveasca perfect personalitatii tale.

Poti sa comanzi un astfel de accesoriu pe internet, de pe site-ul asos.com sau, iti poti confectiona unul chiar acasa. Vezi instructiunile aici.

FULLSCREEN
Vara asta se poarta colierele de cap. Vezi cele mai interesante modele
  • /

related posts