Vedeta cu cel mai sexy abdomenul din showbiz. Rita Ora, într-o rochie imposibil de decupată


Rita Ora și-a perecut începutul de an într-o locație exotică, în compania logodnicului ei, regizorul Taika Waititi. Vedeta a profitat de peisajele superbe pentru nenumărate poze în bikini, spre încântarea fanilor.

Tag-uri: #Rita Ora #rochie

La 32 de ani, Rita Ora este în cea mai bună formă fizică din viața ei. Cântăreața este extrem de preocupată de aspectul fizic și petrece ore în șir în sala de fitness. 

În ultimul an, corpul Ritei a suferit o transformare remarcabilă, iar vedeta vrea că toată lumea să vadă lucrul acesta. Outfiturile ei sunt din ce în ce mai sumare, atât în viață de zi cu zi, dar mai ales pe covorul roșu. La cele mai recente apariții în public, artista a venit practic în lenjerie intimă.

Acum, în vacanță, Rita Ora și-a lăsat corpul pozat din toate unghiurile și arată perfect în orice ipostază. Vedeta a încărcat mai multe imagini din ultima săptămână pe pagina ei de Instagram, etalându-și ținutele care mai de care mai provocatoare.

Fanii au remarcat rochia ei neagră plină de decupaje îndrăznețe, pe care puține femei ar avea curajul să o poarte. Însă nici restul ținutelor nu sunt mai prejos :)

Nu rata GALERIA FOTO de mai jos!

  • Vedeta cu cel mai sexy abdomenul din showbiz. Rita Ora, într-o rochie imposibil de decupată

related posts

Modifică setările cookies