Vedetele au facut parada in rochii negre sexy la lansarea noii colectii Pas du Tout


Alina Eremia, Adela Popescu, Lili Sandu si Alexandra Stau au stiut cum sa se faca remarcate la un eveniment plin de vedete. Cele patru au fost atractia serii pe covorul rosu la lansarea noii colectii Pas du Tout - Methodista.


Toate patru au purtat rochii negre, insa total diferite. Alina Eremia a fost superba intr-o eleganta rochie cu paiete aplicate, Lili Sandu a impresionat cu rochia sa sexy cu fermoar si botinele Louboutin, Adela Popescu a atras atentia cu incaltarile sale spectaculoase, iar Alexandra Stan si-a pus in valoare picioarele de model.

Foto: Cosmina Pasarin a avut un look excentric

Colectia are ca fir de legatura atentia pentru modernismul pur - regasit in liniile indraznete si cut-urile impresionante, ce sfideaza concentrarea de moment si combat sau imbratiseaza decenta simetriei. Nuante precum griul perlat, albul opac sau cel care reflecta lumina subtil - sau chiar negrul dur, cu aspect de minereu - vin sa completeze volumetriile celei mai noi colectii semnate de catre designerul Madalina Dorobantu: un mix de forte imprimate nuantelor drastice ale tuturor timpurilor - tern-chic versus all-white methodista.

Foto: Nicole Cherry a fost o pata alba printre atatea rochii negre

Colectia contine o serie de piese extrem de elaborate, pentru care atentia dedicata detaliilor a reprezentat un adevarat challenge: jachetele din piele sparta si blana, topurile cu detalii din dantela si elemente pretioase, fustele si bluzele sport cu aplicatii din pene si puf, jachetele cu apicatii ingenioase din blana fina, dantela - toate completate de fermoare metalice si mansete in echilibru perfect cu volumetria aleasa pentru colectia FW 14-15.

Pe langa acestea, Pas du Tout propune in completare o alta serie de piese cu taieturi minimaliste, care contarsteaza, potenteaza si pun in valoare piesele cu detalii minutioase: avem de-a face cu topuri bicolore, rochii din neopren, cu feromoare vizibile, pantaloni perfect asamblati, din matase rigida sau neopren subtire, jachete cu inchideri ascunse si taietura simple-cut.

Pas du Tout este un brand de moda infiintat in România de catre designerul Madalina Dorobantu. Pas du Tout exploreaza continuu tinuturi estetice unice, definind in fiecare sezon colectii cu structura, directii si tuse perfect acorate in peisajul fashion international.

FULLSCREEN
Vedetele au facut parada in rochii negre sexy la lansarea noii colectii Pas du Tout
  • /

related posts

Modifică setările cookies