Cum s-au cizelat fetele noastre celebre. Sau nu


Multe dintre vedetele de pe la noi, care la inceputul anilor 2000 faceau furori printre adolescenti si frangeau multe inimi, ar face orice ca sa dispara  fotografiile din “tineretea lor”.


Andreea Banica, Claudia Patrascu si Julia Chelaru, cunoscute pe vremuri ca “Exotic”, erau adevarate modele pentru adolescente. Pe langa faptul ca toata lumea fredona celebrul lor refren “Sexy, sexy, stiu ca ma vrei /  Toata noaptea te gandesti la femei”, fetele de la Exotic le ispirau pe tinere si din punct de vedere…vestimentar. Ceea ce e un lucru discutabil!
 
Fetele de la formatiile Andre si Bambi au crescut, si-au marit buzele si, din fericire, si-au schimbat si garderoba! Incaltarile cu talpi de 10 centimetri al fetelor de la Andre au stat si la baza unor bancuri: “Cum se sinucid fetele de la Andre? Se arunca de pe tocuri!”
Daca in momentul in care s-a lansat cu formatia Candy, Giulia era doar o pustoiaca simpatica, astazi ea s-a transformat intr-o adevarata diva sexy.
 
Cand a aparut pe piata muzicala, Anda Adam era mai plinuta, bruneta si cu o coafura rebela. Intre timp, Anda si-a schimbat culoarea parului, dar naravul ba! Anda Adam se imbraca cu tinute la fel de provocatoare, dar cu un stil indoielnic, ca si in prima tinerete.
 
Bomba sexy in prezent, Cristina Rus a debutat cu o imagine mai putin “slefuita” in formatia Sing Sing BB. Acum este sotie de milionar in euro si viitoare mamica.
 
Andra si Delia au suferit si ele schimbari de look o data cu trecerea tipului. Din fericire, in bine.

related posts

Modifică setările cookies