Atat de tinere, dar atat de imbatranite 


Ai mers pe premiza ca "esti doar atat de in varsta pe cat te simti"? Ai crezut mereu ca tineretea trebuie exploatata si explorata maxim, iar ingrijirea extrem de minutioasa poate intra in scena abia la atingerea pragului varstei a doua? Ei bine, ale tineretii valuri isi pun fara doar si poate amprenta pe chipul nostru! Perfectelor e timpul sa citim pe fata vedetelor efectele abuzurilor si sa luam aminte!


Cercetarile recente arata ca stilul de viata nesanatos, orele de somn pe minus si expunerea unui circuit zilnic plin de excese si abuzuri sunt motoarele de baza ale imbatranirii premature la nivel epidermic! Amy Winehouse (27 ani), Lady Gaga(24) si Katie Price(32) sunt exemplele celebre date de oamenii de stiinta care sustin ca putem parea cu cel putin 4 ani mai batrane decat suntem daca nu avem grija de noi! La polul opus, ca exemplu pozitiv s-a aflat Jennifer Aniston( 41 de ani) care pare sa arate cel mai bine pentru varsta ei!

Desi ne dorim cu ardoare sa aratam cu 10 ani mai tinere, un studiu ingrijorator vorbeste cat se poate de clar despre riscurile la care ne expun alcoolul, fumatul si drogurile la care se adauga alimentatia proasta sau neregulata si orele de somn pierdute la varste fragede! Testele au investigat 8.000 de tinere iar rezultatele au relevat faptul ca una din 5 femei face plaja fara a folosi o crema cu factor de protectie, un sfert mananca junk food de pana la 3 ori pe saptamana, consuma pana la 450 de litri de alcool anual si fumeaza peste 900 de tigarete!

related posts