Vezi ce pantofi sport se poartă toamna aceasta!


Sunt comozi, sunt versatili şi mai ales... sunt la modă. Pantofii sport se păstrează în trend, dar hai să vedem ce modele să cauţi ca să fii cu adevărat fashionstă.


SURSA FOTO: Sandra Semburg
În primul rând, să ştii că poţi purta liniştită şi să râmâi în trend, pantofii sport din sezoanele trecute- cei simpli, din material textil, care ştim că îi asortezi la orice.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Greatest shirt @_dilone #milanfashionweek

A post shared by Sandra Semburg (@sandrasemburg) on

Apoi, trebuie să ştii că sunt foarte în vogă modelele de pantofi sport care seamană foarte mult cu adidaşii pe care îi porţi tu la sală. Chiar dacă în sezoanele trecute era un mare "faux-pas" să abordezi aceste tipuri de încălţări altfel decât în ţinute sport, acum poţi sa fii cât vrei tu de creativă şi să îi asortezi la fuste şi rochii colorate.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Flames by @prada @holli_rogers #londonfashionweek

A post shared by Sandra Semburg (@sandrasemburg) on

De fapt, un cuvânt de ordine foarte la modă este "masculin". Pantofii sport sunt de inspiraţie masculină, mult mai masivi ca în alte sezoane. Şi merg de minune la un "total look" tot de inspiraţie masculină.
Una peste alta, trebuie să ştii că orice tip de pantofi sport ai aborda, trebuie să asortezi la ei...o atitudine încrezătoare.

related posts