Victoria și David Beckham, pierderi de 21 de milioane lire sterline în ultimul an


Victoria și David Beckham reprezintă, de ani de zile, un brand important, cu mare succes la public.

Tag-uri:

Cu toate acestea, compania care deține brandul de fashion David Beckham a înregistrat pierderi de 11 milioane de dolari, la doar câteva săptămâni după ce firma de haine a Victoriei Beckham a anunțat că are probleme financiare, pierzând 10 milioane de dolari.

Citește și: Motivul pentru care Meghan Markle refuză să poarte rochiile semnate Victoria Beckham

Trinity Brands UK, care deține brandul Beckham's Kent & Curwen, a avut un deficit de 10,7 milioane de lire sterline anul trecut. Proprietarii au sperat că ”atingerea de aur” a fostului fotbalist va conferi un suflu nou companiei, însă lucrurile au mers din prost în mai prost, conform Daily Mail. 

Luna trecută, a ieșit la iveală faptul că firma de fashion a Victoriei Beckham a înregistrat pierderi de 10,2 milioane de lire sterline. 

Afacerea cu haine de lux, ochelari și accesorii a fostei Spice Girl a sărbătorit, recent, zece ani de la înființare. Însă, în ultimele 12 luni, firma, care are magazinul principal în Mayfair, Londra, și vinde piese vestimentare precum paltoane cu prețuri începând de la 2.900 lire sterline, a avut pierderi totale de 10 milioane de lire sterline. 

Imperiul Victoriei Beckham deține patru linii vestimentare, mai bine de 400 de outlet-uri în peste 50 de țări și sedii la Londra și New York.

Foto: Getty

FULLSCREEN
Victoria și David Beckham, pierderi de 21 de milioane lire sterline în ultimul an
  • /


related posts