VIDEO Pentru filmulețul ăsta, Celine Dion a fost acuzată că promovează satanismul


Cântăreața canadiană Celine Dion, care se bucură de mult respect la nivel mondial, a stârnit mânia Bisericii cu un filmuleț postat pe internet.


Celine Dion, care a câștigat cinci premii Grammy de-a lungul carierei, și-a lansat de curând propria linie vestimentară pentru copii. În parteneriat cu un brand celebru, solista de origine canadiană a scos pe piață o selecție de tricouri, pantaloni, colanți și jachete pentru cei mici. Însă, articolele vestimentare au fost aspru criticate de reprezentanți ai Bisericii Catolice, care le consideră satanice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let children shine.  Everything is possible, equally. To see the entire collection ???????? www.celinununu.com - Team Céline . Laissons les enfants briller. Tout est possible. Pour voir la collection complète ???????? www.celinununu.com - Team Céline . . . #celinununu

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

 

Într-un filmuleț de promovare a hainelor sale, postat pe YouTube, Celine Dion intră într-o maternitate unde băiețeii, îmbrăcați în albastru, sunt ținuți separat de fetițe, îmbrăcate în roz. Celine suflă peste ei „praf magic”, iar îmbrăcămintea celor mici se transformă, fiecare primind o ținută unisex, în culorile alb și negru. Preoții sunt de părere că eliminarea diferențelor dintre cele două genuri este „lucrătura diavolului”. Iată imaginile controversate!

Sunt convins că modul în care s-a răspândit această chestiune cu nivelarea genurilor este demonic. E fals. Nici nu mai știu câte genuri mai sunt acum, dar sigur sunt doar două pe care Dumnezeu le-a făcut. Diavolul ne pândește copiii, prin confuziile de gen”, a spus monseniorul John Esseff, preot de 65 de ani și exorcist din SUA.

Celine Dion a explicat într-un interviu pentru CNN că linia sa vestimentară unisex a fost inspirată de cei doi fii gemeni ai ei, în timpul unei vizite la Disney World. Băieții i-au spus atunci că vor să cunoască prințesele din povești și să o întâlnească pe Minnie Mouse. 

Fanii ei de pe Instagram și Twitter au felicitat-o pentru alegere și au considerat că îmbrăcămintea unisex nu are nimic demonic.

FULLSCREEN
VIDEO Pentru filmulețul ăsta, Celin Dion a fost acuzată că promovează satanismul
  • /

related posts

Modifică setările cookies