Vj Oana si Jeanine au luat cu asalt atelierul lui Stephan Pelger!


Marea Gala a Premiilor Gopo va avea loc luni, iar Vj Oana si Jeanine se vor afla acolo in calitate de reprezentante ale Perfecte.ro! Pana atunci, insa, perfectele noastre au intrat in febra ultimelor pregatiri, iar primul atelier de designer luat cu asalt de ele a fost cel al lui Stephan Pelger! Ce-au gasit? Ce le-a placut? Si ce este recomandat pe covorul rosu la un astfel de eveniment, vedeti chiar acum!


Perfecte.ro nu rateaza niciun eveniment cu covor rosu! De data aceasta, le-am trimis "in teren" pe party-maniaca Vj Oana, care va avea onoarea de a inmana din partea MTV Romania Premiul pentru Cel Mai Bun Sarut dintr-un film romanesc si pe Jeanine, care va lua la bani marunti personalitatile si va analiza tinutele de pe covorul rosu!

Insa, pentru ca totul sa fie ca la carte, colegele noastre au pornit in cautarea outfit-ului si look-ului perfect! Prima oprire: atelierul lui Stephan Pelger!

"Am fost foarte impresionata de creatiile designer-ului. Mi-au placut mult volumetriile si combinatia organza - casmir-matase-blanuri, alese de el pentru colectia "Flori de gheata". Cat despre varianta propusa de Jeanine pentru aparitia mea pe covorul rosu al Premiilor Gopo din acest an trebuie sa stiti ca este una indrazneata, foarte cool si sexy!", a declarat Vj Oana pentru Perfecte.ro.

Cum s-au distrat perfectele noastre, ce alegeri au facut si care sunt schimbarile de look adoptate de ele? Ramaneti pe Perfecte.ro!
 

related posts

Modifică setările cookies